Evenimentul zilei

Joi08222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire România Ce spune deputatul român Eugen Tomac despre alegerile parlamentare din țara noastră

Ce spune deputatul român Eugen Tomac despre alegerile parlamentare din țara noastră

25 Februarie 2019 - 

Eugen Tomac ;Marele perdant al acestor alegeri este Kremlinul.

Putin s-a implicat direct în susținerea lui Dodon și nu a reușit decât 31%. Dodon devine tot mai mic și mai irelevant.
Pe de altă parte, în R. Moldova se conservă o situație îngrijorătoare. Domină nesiguranța și haosul, elemente specifice statelor controlate prin teroare.
Plahotniuc va fi cel care va face cărțile în viitorul Parlament. Bineînțeles, în interes personal. Vă reamintesc că Plahotniuc este cetățean al României și al Federației Ruse.
Opoziția de dreapta a obținut un scor bun, având în vedere că a fost țintă de atac pentru guvernarea oligarhului Plahotniuc, dar și pentru Moscova. Abia acesta este momentul politicienilor din ACUM, ei au șansa reală de a-și lua revanșa la alegerile locale de peste câteva luni.
Nu cred în scenariul alegerilor anticipate, se va păstra situația actuală.
Culoarul cel mai bun îl pot avea politicienii fără scheleți în dulap și care promovează Unirea cu România. Consolidarea unui pol politic proromânesc va prinde din ce în ce mai mult. Oamenii vor să scape de sărăcie și izolare, iar asta este posibil doar prin reîntregirea țării, așa cum a fost până în 1944.Lasă un comentariu