Evenimentul zilei

Ma07162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire Panorama
15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Cel puţin 22 de persoane şi-au pierdut viaţa şi numeroase altele sunt date dispărute în regiunea Kashmir controlată de Pakistan după o viitură şi alunecări de teren provocate de ploile torenţiale, au declarat luni oficiali, relatează Xinhua şi dpa.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Ministerul Agriculturii de la Sofia a adoptat luni planul de acţiune menit să dezvolte până în 2027 producţia agricolă organică, în condiţiile în care Bulgaria este cel mai mare producător de ulei de trandafir organic şi de lavandă din lume, transmit Novinite şi Xinhua.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

"Spider-Man: Far from Home", noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american după al doilea weekend de proiecţii pe ecrane, devansând cu mult concurenţa, în special "Toy Story 4", potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa şi sute de case au fost distruse după ce un cutremur violent, cu magnitudinea de 7,3 grade, s-a produs duminică în estul Indoneziei, potrivit primului bilanţ oficial emis luni, citat de AFP.

15 Iul 2019
Publicat în Calendar

15 iulie este a 196-a zi a calendarului gregorian și a 197-a zi în anii bisecți.

15 Iul 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec:
S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Confruntări au avut loc duminică în Hong Kong între poliţie şi manifestanţi în timpul unei demonstraţii uriaşe, convocate pentru a cincea săptămână pentru a protesta împotriva guvernului local susţinut de Beijing, informează AFP şi dpa.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Autorităţile egiptene au decis să permită accesul turistic în două piramide aflate la sud de Cairo, pentru prima oară din 1965 şi până în prezent, după ce s-au încheiat lucrările de restaurare ale acestor monumente antice, conform unui comunicat al Ministerului pentru Antichităţi, informează duminică DPA.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Echipele de pompieri din insula italiană Sardinia se luptă duminică cu un puternic incendiu de vegetaţie ce a dus, încă de sâmbătă, la evacuarea unei staţiuni de pe litoralul insulei, transmite DPA.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Cel puţin 35 de persoane au murit şi peste 1,5 milioane au fost afectate de inundaţiile şi alunecările de teren provocate de ploile musonice în regiuni din nordul şi estul Indiei, conform unui anunţ făcut de autorităţile indiene duminică, transmite DPA.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Aproximativ 42.000 de new-yorkezi au fost lipsiţi de electricitate, potrivit companiei Con Edison, care nu a informat despre cauza întreruperii furnizării de curent electric.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Un cutremur cu magnitudinea de 6,9 pe scara momentului s-a produs la vest de oraşul turistic Broome, în vestul Australiei, a anunţat duminică Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS), informează Reuters.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Furtuna tropicală Barry, care s-a transformat în uragan doar timp de câteva ore, şi-a continua sâmbătă seara deplasarea lentă prin statul Louisiana, autorităţile oraşului New Orleans reamintind locuitorilor atenţionările privind riscul producerii unor inundaţii de amploare, transmite AFP.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Oficialii indieni au anunţat că misiunea Chandrayaan-2, care presupune punerea unui rover pe suprafaţa Lunii, va fi gata de lansare duminică, 14 iulie.

Pagina 1 din 495