Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Îngrijire România
16 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Luni, marţi şi miercuri miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiaţi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, relatează Agerpres.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

România țintește mai sus în clasamentul celor mai puternice forțe militare ale lumii. Țara noastră a urcat în clasament față de anul trecut și a ajuns pe locul 39, arată raportul anual Global Firepower, relatează DIGI24.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

A fost o seară specială în familia Iohannis cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Klaus și Carmen Iohannis au fost prezenţi la spectacolul Lacul Lebedelor, organizat la centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.

15 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

La 15 februarie 2000 a avut loc, la Bruxelles, Conferinţa Interguvernamentală România-Uniunea Europeană, fiind lansat, în mod oficial, procesul de negociere a aderării României la UE, potrivit www.mae.ro, citat de Agerpres.

14 Feb 2020
Publicat în România

Tăriceanu susţine că în prezent situaţia politică este "ridicolă" prin numirea unui premier care nu va fi votat de propriul partid.

14 Feb 2020
Publicat în România

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban a participat, în calitate de invitat de onoare, la Conferinţa pentru Europa (Munich Europe Conference), context în care a accentuat "profilul proeuropean solid" al ţării noastre, subliniind implicarea activă a României în eforturile de consolidare a Uniunii Europene şi a politicilor sale majore, precum şi în creşterea coeziunii între statele membre.

14 Feb 2020
Publicat în România

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, solicită Guvernului Orban să renunţe la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanţei de urgenţă referitoare la alegerile anticipate, considerând-o ''o palmă dată democraţiei''.

13 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Personalitatea lui Nicolae Donici, pionier al astronomiei româneşti, a fost evocată miercuri la Ambasada României la Paris, care a găzduit o ceremonie organizată în colaborare cu Uniunea Astronomică Internaţională, cea mai importantă organizaţie din domeniu, la care România a aderat în 1922, graţie demersurilor lui Nicolae Donici, a informat joi reprezentanţa diplomatică într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

11 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

Un număr de 16.035 de utilizatori de internet din România au fost afectaţi în anul 2019 de programe malware care fură parole, menţionează Kaspersky, relatează Agerpres.

11 Feb 2020
by  - 
Publicat în România

17 persoane recent revenite în România din China sunt în carantină, la Galați. Până acum, niciunul nu a prezentat semne că ar fi infectat cu noul coronavirus. Însă, de două ori pe zi, medicii îi verifică, relatează DIGI24.

10 Feb 2020
Publicat în România

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost desemnat luni şef al campaniei liberalilor pentru alegerile locale şi parlamentare de Biroul Executiv al partidului.

10 Feb 2020
Publicat în România

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni 10 februarie printre subiectele de discuţie fiind strategia pe care o vor urma social-democraţii în ceea ce priveşte învestirea noului Guvern Orban, precum şi stabilirea datei Congresului.

09 Feb 2020
Publicat în România

Oraşul transilvănean este lăudat pentru ocazia de a trăi experienţe culturale şi gastronomice de nivelul celor din Bruges sau Paris, scene demne de a fi postate pe Instagram precum Praga ori Santorini şi un cadru romantic de genul celor pe care le găseşti în Roma sau Veneţia, scrie digi.24.ro.

08 Feb 2020
Publicat în România

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunţat că luni, după reuniunea Biroului Politic al PNL, va înainta către Birourile Permanente ale celor două Camere lista miniştrilor şi programul de guvernare actualizat.

Pagina 1 din 56