Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Horoscop Horoscop 13 iunie 2019

Horoscop 13 iunie 2019

13 Iunie 2019 - 

– Berbec:
Principala problemă a zilei poate veni de la impresia ta că multe dintre situațiile problematice nu se vor rezolva decât cu mari eforturi, din partea ta.

– Taur:
Te bucuri de cooperarea unora dintre apropiați, dar vrei un anumit rezultat pentru tine și oricât ai încerca să ascunzi, tot se vede. 
– Gemeni:
Situația ta la serviciu ți se pare prea instabilă ca să mai depui cine știe ce eforturi. Știi că nu e corect să ajungi la astfel de concluzii, fără să discuți cu ceilalți.
– Rac:
Vei fi tentat să te impui cu orice preț, în fața unora dintre prieteni, rude sau asociați. Chiar dacă ți-ai pus mănușile de catifea, intenția ta reală este evidentă. 
– Leu:
Păstrezi pentru tine anumite intenții, dorințe sau nemulțumiri, dar cei care te cunosc vor reuși să vadă și se vor oferi să te ajute.
– Fecioară:
Te amăgești singur, cu bună știință sau nu, crezând că unii dintre partenerii doar de o ocazie norocoasă pentru a crește profesional.
 – Balanță:
Este mai important să construiești ceva cu propriile puteri, decât să trăiești cu impresia că ai nevoie doar de o ocazie norocoasă pentru a crește profesional.
– Scorpion:
Este posibil să ajungi la divergențe majore cu partenerii importanți din cauza secretelor pe care le are fiecare și nu dorește să le împărtășească.
– Săgetător:
Ai nevoie de un efort de concentrare sau de o motivație puternică pentru a te țin de cuvânt, mai ales la serviciu, dar și acasă. 
– Capricorn:
Poți vedea cu ochii tăi ce iluzii hrănești și de ce acestea pot deveni un obstacol serios în calea construirii unor relații frumoase cu cei dragi.
– Vărsător:
Te poate nemulțumi ceva anume acasă sau în familie sau ai putea deveni abia acum conștient de faptul că îți lipsește ceva sau ți-e dor de cineva.
– Pești:
E cam multă nehotărâre în tot ce planifici tu astăzi și asta te nemulțumește, deși nu ai nimic împotriva unor oscilații, din când în când.

Lasă un comentariu