Evenimentul zilei

Sam01252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Horoscop Horoscop 19 iunie 2019

Horoscop 19 iunie 2019

19 Iunie 2019 - 

– Berbec:
Sunt posibile conflicte acute cu cei din familie, din motive care aparțin trecutului și acolo ar trebui să rămână. Nici la serviciu situația nu se anunță prea bună.

– Taur:
Cei din anturaj apasă pe butoanele care te enervează, de parcă ar ști și ar avea această intenție, de a te scoate din minți. Poate ai prea multe butoane de acest fel.
– Gemeni:
Sunt posibile probleme financiare importante, dacă vei alege această zi pentru discuții pe acest subiect, de exemplu despre un împrumut, datorii sau alte plăți obligatorii. 
– Rac:
Se adună nori negri pe cerul relației de cuplu și nu lipsește decât puțin vânt, ca să ai parte de o furtună. Iar vântul va veni chiar de la tine, dacă nu îți păstrezi cumpătul.
– Leu:
Pot să apară complicații pe care nimeni nu le dorește la serviciu, din cauza unor neglijențe sau a unei lipse de experiență a unora dintre colegi.
– Fecioară:
Ar fi bine să fii prudent, mai ales că ai planuri mari despre care vrei neapărat să discuți cu prietenii, rudele sau cu cei pe care vrei să îi faci parteneri într-un proiect. 
– Balanță:
Va fi de ajuns un moment de neatenție ca să te trezești prins într-un conflict ce proporții la muncă sau în familie, acolo unde vei petrece mai mult timp azi. 
– Scorpion:
Sunt șanse mari să apară dispute acute cu cei din anturajul apropiat, dacă nimeni nu va fi dispus să își țină nervii sub control și să se comporte frumos cu cei din jur.
–Săgetător:
Ai putea suferi pierderi din cauza unor decizii neinspirate, unor momente de neatenție sau din cauza grabei care îți reduce concentrarea.
– Capricorn:
Ar fi bine să ai foarte clar în minte ce ai de protejat și să incluzi și relația de cuplu pe acea listă, ca să eviți pericolele pe care le aduce această zi. 
– Vărsător:
Îți pui o mască de gheață și vrei să dai impresia unui om rece, calculat, dar vei arăta doar latura ta egoistă, cea cu care nu te mândrești nici tu.
– Pești:
Ar fi bine să eviți orice fel de speculații, să stai departe de șmecheri și să refuzi orice ofertă care pare prea bună ca să fie adevărată.

Lasă un comentariu