Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Horoscop Horoscop 11 august

Horoscop 11 august

11 August 2019 - 

– Berbec Ai parte de o zi care vine cu un tonus aparte, menit să te ajute să te întorci la optimism, la o viziune mai luminoasă despre lume și viață.

– Taur Începe să se facă lumină în viața ta, inclusiv și mai ales în chestiunile legate de administrarea unor bunuri sau împărțirea lor echitabilă.
– Gemeni Veștile sunt bune, mai ales în legătură cu evoluția relațiilor importante, în special cea de cuplu. Revii la gânduri mai bune și în legătură cu viitorul unor asocieri. 
– Rac Începând de astăzi vei observa o revenire gradată la normal a stării de sănătate, dar și o îmbunătățire a atmosferei la locul de muncă.
– Leu Sunt șanse mari să înceapă o etapă nouă, mult mai luminoasă, în relațiile cu cei dragi, dar și în felul în care te vei ocupa de fructificarea unei pasiuni mai vechi.
– Fecioară Relația cu familia trece la nivelul următor, unul mai bun, bazat pe încredere reciprocă și sinceritate în discuții, schimburi de idei sau inițiative. 
– Balanță Veștile bune vin de la cei din anturajul apropiat pe diferite căi și sunt care mai de care mai îmbucurătoare. Incepe o nouă etapă în relația cu rudele și prietenii. 
– Scorpion Revii la un avantaj pe care l-ai mai avut și poate că nu ai reușit să îl fructifici așa cum ți-ai fi dorit. Are legătură cu profesia și cu rolul tău într-un grup anume.
– Săgetător Revii la gânduri mai bune, inclusiv în legătură cu viitorul tău pe plan profesional. Asta poate însemna, inclusiv, să reevaluezi anumite decizii importante, luate pe un fond negativ.
– Capricorn Pot să apară surprize frumoase de unde te aștepți mai puțin, dar te vor bucura mult. Pot fi implicați oameni despre care nu ai avut cele mai frumoase gânduri.
– Vărsător Unii dintre prieteni revin la gânduri mai bune, alți vin cu propuneri interesante sau cu idei care te vor entuziasma pentru că au legătură cu pasiunile tale.
– Pești Ți se vor deschide uși pe care nu mai credeai că le poți deschide, ca să poți evolua pe plan profesional. Sunt șanse să îți schimbi abordarea față de muncă, să fii mai pozitiv.

Lasă un comentariu