Evenimentul zilei

Vi10192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Adio bărbie dublă! Trei soluţii ca să scapi de guşă fără să te operezi / VIDEO

Adio bărbie dublă! Trei soluţii ca să scapi de guşă fără să te operezi / VIDEO

17 Mai 2017 - 

Vrei să scapi de bărbia dublă care este inestetică? Nu trebuie să apelezi la bistruriu pentru a o face să dispară, pentru că există soluţii naturale şi care dau rezultate.
Această problemă estetică poate să fie soluţionată prin trei metode naturale, astfel scapi de operaţia costisitoare şi riscantă.

Media

1. Exerciţii pentru guşă
Un antrenament prin care poţi să scapi de gusă este să stai pe un scaun, cu capul pe spate, uitându-te spre tavan. Lipeşte-ţi buzele şi mimează masticaţia, executând 100 de mişcări în fiecare zi. Vei vedea cum, treptat, bărbia ta va căpăta un aspect mai tonifiat şi mai ferm.

2. Remedii naturiste
Bate spumă două albuşuri de ou şi întinde-le pe toată faţa, insistând în zona inferioară a bărbiei şi pe gât. Lasă masca să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşte-te cu apă călduţă.

3. Corectează-ţi poziţia
Postura incorectă îţi poate strica frumuseţea. Impune-ţi ca, în orice moment al zilei, să îţi menţii spatele drept şi bărbia uşor ridicată, niciodată lipită de gât. Astfel, guşa ta va deveni mai puţin vizibilă.

Lasă un comentariu