Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Scapă ușor de pietre la rinichi cu o planta pe care deja o consumi

Scapă ușor de pietre la rinichi cu o planta pe care deja o consumi

10 Februarie 2018 - 

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme renale, indiferent că este vorba de nisip, pietre la nivelul rinichilor sau chiar al vezicii biliare. Aceste probleme pot fi evitate folosind o simplă plantă.

Întreg organismul este făcut astfel încât de câte ori apare o problemă, acesta să se regenereze, astfel rinichii transportă prin intermediul urinei toxine spre a le elimina. 

În cazul în care s-au format calculi, aceştia se pot dizolva pentru a se elimina fără un disconfort major. 

O simplă plantă, extrem de utilă te poate ajuta să scapi de această problemă, şi ne referim bineînţeles la pătrunjel. Infuzia de pătrunjel Într-un litru de apă pune la fiert o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt şi lasă la să fiarbă maxim 10 minute. Strecoară apoi infuzia, las-o să se răcească şi timp de o lună consumă câte o ceaşcă din această infuzie zilnic. 

Astfel vei elimina atât nisipul cât şi orice fel de altă substanţă de la nivelul rinichilor. 

Poţi de asemenea ca infuzia obţinută să o împarţi în 3 căni, una să o bei dimineaţa pe stomacul gol, şi celelalte două căni la prânz şi respectiv la cină. Pe parcursul zilei nu trebuie să consumi nici un alt aliment, decât apă. În felul acesta pietrele existente se vor elimina dizolvându-se în nisip. Această metodă se practică doar o zi.

Lasă un comentariu