Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Cel mai CONSUMAT aliment de SĂRBĂTORI, EXTREM de BENEFICpentru organism, deși Nimeni nu a știut până acum

Cel mai CONSUMAT aliment de SĂRBĂTORI, EXTREM de BENEFICpentru organism, deși Nimeni nu a știut până acum

25 Decembrie 2018 - 

Piftia pare a fi cel mai sănătos aliment pe care îl putem consuma cu prilejul sărbătorilor de iarnă, deoarece conține puține calorii.   

Piftia conține puține calorii și este unul dintre cele mai sănătoase preparate din porc.
Nutriționistul Cristian Mărgărit a explicat pe blogul său, că acest aliment preferat al românilor este foarte bogat în proteine.
„Piftia este o forma foarte ușor asimilabilă de nutrienți esențiali: aminoacizii prezenți în țesutul conjunctiv (fibrele de colagen). Ei participă la refacerea pielii, a tendoanelor, a articulațiilor. Pentru că dieta cu carne “curată” conține prea puțin din acești aminoacizi, corpul poate ajunge în situația de a nu putea produce suficient material de construcție pentru refacere”, a explicat nutriționistul Cristian Mărgărit, pe blogul său.
Acest aliment mai conține lizină, care ajută musculatura și luptă împotriva infecțiilor virale!

Lasă un comentariu