Evenimentul zilei

Joi07182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama Actorul Bradley Welsh, a fost împuşcat mortal în Scoţia

Actorul Bradley Welsh, a fost împuşcat mortal în Scoţia

18 Aprilie 2019 - 

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal miercuri seara la Edinburgh, informează Press Association.

Poliţiştii au declarat că au fost chemaţi pe Chester Street din zona West End în jurul orei 20:00, unde au găsit un bărbat care suferise răni grave. Bărbatul a murit la faţa locului, se indică într-o declaraţie a poliţiei.
"Moartea sa este tratată ca suspectă şi ancheta continuă", a indicat poliţia scoţiană. "Oricine crede că are informaţii relevante trebuie să contacteze poliţia imediat", au completat poliţiştii.
Welsh, în vârstă de 42 de ani, a jucat alături de Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller şi Robert Carlyle în "T2 Trainspotting", în regia lui Danny Boyle, unde l-a întruchipat pe "Doyle".
Actorul ar fi fost prieten cu scriitorul Irvine Welsh.
Fost campion britanic de box amator, Welsh a apărut în 2008 în seria documentară "Danny Dyer's Deadliest Men", dedicată celor mai temuţi oameni din Regatul Unit, unde s-a descris drept un "lider înnăscut".
Actorul s-a implicat ulterior în proiecte caritabile la Edinburgh, cum ar fi cel de a ajuta tinerii să stea departe de o viaţă de infractor, prin clubul său de box Holyrood Boxing Gym.

Lasă un comentariu