Evenimentul zilei

Dum12082019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama Actorul George Clooney a declarat că doreşte ca munca sa să fie "parte a soluţiei" după mişcarea Me Too

Actorul George Clooney a declarat că doreşte ca munca sa să fie "parte a soluţiei" după mişcarea Me Too

11 Iunie 2019 - 

Actorul, regizorul şi producătorul consideră că lupta pentru a asigura un tratament şi o reprezentare mai bună a femeilor în industria divertismentului este o "bătălie constantă".

George Clooney, care a jucat şi produs ''Catch 22", a declarat că doreşte să facă mini-seria o producţie mai echitabilă în urma mişcării Me Too.
Serialul "Catch 22", bazat pe romanul scris de Joseph Heller, prezintă o portretizare realistă a forţelor aeriene americane, dominate de bărbaţi, în cel de-al Doilea Război Mondial.
Constrâns de casting, Clooney a vrut să găsească alte modalităţi de a include femei în serial.
"Când toate aspectele legate de #MeToo au început să apară, am transmis Paramount: 'Toţi sunt bărbaţi - trebuie să facem parte din soluţie'. Prin urmare, Ellen Kuras a intrat în scenă pentru a produce şi regiza câteva episoade, am găsit o femeie editor şi am regândit implicarea noastră", a declarat Clooney pentru revista Radio Times.
"Sunt multe lucruri care mai pot fi îmbunătăţite, deci există o bătălie constantă", a mai spus actorul.
Clooney a avut şi alte probleme în timpul producţiei pentru mini-serie, fiind implicat într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în Sardinia.
Actorul a decis să renunţe la pasiunea sa de-o viaţă ca urmare a accidentului.
"Am lovit o maşină cu 100 de km/oră. Dacă ai nouă vieţi, eu le-am folosit pe toate dintr-o lovitură", a completat el.

Lasă un comentariu