Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama Actrița Miley Cyrus pune capăt zvonurilor despre o eventuală despărţire de soţul său, Liam Hemsworth

Actrița Miley Cyrus pune capăt zvonurilor despre o eventuală despărţire de soţul său, Liam Hemsworth

13 Iunie 2019 - 

Miley şi Liam s-au întâlnit pe platourile de filmare de la "The Last Song" în 2009, când Cyrus avea 17 ani, iar Hemsworth, 19.

"Aniversare fericită de 10 ani, dragostea mea. Mă bucur că toată lumea a rămas la fel de prostuţă ca în 2009. Unele lucruri nu se schimbă, sper că şi ceea simţi tu pentru mine este unul din ele", a scris artista pe Twitter, însoţind urarea, cu umor, de un screenshot al unui articol din presă care anunţa existenţa unor zvonuri privind o eventuală despărţire a celor doi.
Miley a postat apoi poză cu primul lor sărut, din iunie 2009, de pe platourile de filmare, urmată de o imagine care face referire la logodna lor, anunţată pentru prima dată în 2012.
Cei doi, care s-au despărţit pentru trei ani în 2013, şi-au unit destinele anul trecut într-o ceremonie privată, la câteva săptămâni după ce şi-au pierdut locuinţa în incendiile devastatoare din California.

Lasă un comentariu