Evenimentul zilei

Joi01232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama FOTO// Un pescăruș a răpit un câine chihuahua, în Marea Britanie

FOTO// Un pescăruș a răpit un câine chihuahua, în Marea Britanie

22 Iulie 2019 - 

Proprietara unui câine chihuahua este disperată să-și găsească patrupedul pierdut, după ce acesta a fost luat pe sus de un pescăruș, chiar din curtea casei din orășelul Paignton, în sud-vestul Marii Britanii.

Becca Hill, din Paignton, a postat mai multe anunțuri pe Facebook în care face apel la localnici pentru a o ajuta să-și găsească câinele chihuahua, pe nume Gizmo, care duminică a fost luat pe sus de către un pescăruș, relatează The Guardian, citat de DIGI24.

„Prietenul meu era în grădină în acel timp și deodată l-a văzut pe Gizmo luat pe sus. (Pescărușul, n.red.) l-a cărat o distanță destul de mare, până nu l-am mai putut vedea. Nu știu dacă l-a scăpat pe undeva, unde se află acum”, a spus ea, potrivit presei locale.

Ea a postat mai multe anunțuri și pe Facebook: „Vă rog, dacă cineva găsește un câine chihuahua, e al meu. Un pescăruș l-a luat din grădină”.

Proprietară a altor doi câini din aceeași rasă, ea a povestit că a auzit de cazuri de câini răpiți de pescăruși, însă nu credea că acest lucru i se va întâmpla chiar ei.

Localnicii au început să caute peste tot ar putea să se afle câinele, însă până acum fără rezultat.

Un purtător de cuvânt al Societății Regale pentru protecția păsărilor a declarat că incidentul este unul foarte „supărător” pentru proprietarul câinelui, însă astfel de cazuri sunt extrem de rare și nu sunt tipice pescărușilor.

Lasă un comentariu