Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Anunt În perioada 26 iunie – 26 iulie va fi suspendat traficul rutier pe strada Dumitru Râșcanu din capitală

În perioada 26 iunie – 26 iulie va fi suspendat traficul rutier pe strada Dumitru Râșcanu din capitală

25 Iunie 2019 - 

Restricțiile sunt impuse în legătură cu necesitatea executării de către Termoelectrica a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice, transmite IPN.

Municipalitatea informează că pe durata executării lucrărilor, microbuzele de pe ruta numărul 117 vor circula, tur, de pe strada Dumitru Râșcanu pe strada Tudor Vladimirescu, strada Kiev, strada Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit. Retur vor fi redirecționate de pe strada Nicolae Dimo pe strada Tudor Vladimirescu, strada Dumitru Râșcanu și în continuare pe traseul stabilit.
Totodată, microbuzele de pe ruta numărul 184, vor circula, tur, de pe strada Tudor Vladimirescu, pe strada Kiev, strada Alecu Russo, strada Bogdan Voievod și în continuare pe traseul stabilit. Retur vor fi redirecționate de pe strada Nicolae Dimo pe strada Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.


Lasă un comentariu