Evenimentul zilei

Dum12082019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă România ROMÂNIA PARALIZATĂ DE VISCOL Trei AUTOSTRĂZI sunt ÎNCHISE, iar 99 la sută din trenuri au fost ANULATE. Zeci de oameni au MURIT din cauza gerului. Capitala este BLOCATĂ DE NĂMEŢI. UPDATE | GALERIE FOTO ŞI VIDEO CU SITUAŢIA DEZASTRUOASĂ DIN BUCUREŞTI

ROMÂNIA PARALIZATĂ DE VISCOL Trei AUTOSTRĂZI sunt ÎNCHISE, iar 99 la sută din trenuri au fost ANULATE. Zeci de oameni au MURIT din cauza gerului. Capitala este BLOCATĂ DE NĂMEŢI. UPDATE | GALERIE FOTO ŞI VIDEO CU SITUAŢIA DEZASTRUOASĂ DIN BUCUREŞTI

11 Ianuarie 2017 - 

Autorităţile rutiere au închis, din cauza viscolului, autostrăzile A2 Bucureşti - Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea, autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti precum şi zeci de drumuri naţionale din judeţe din sud-estul ţării, vizibilitatea fiind scăzută sub 10 de metri.

Media

Update cu străzile din Bucureşti ora 11:00. Vedeţi mai jos cum se circulă cu maşina în Bucureşti pe Şoseaua Oleniţei, Pasaj Basarab şi Piaţa Universităţii
Update cu situaţiile din Bucureşti şi ţară, ora 10:30:

TRAFIC AERIAN ÎN CONDIŢII DE IARNĂ

Traficul aerian aeroporturile Henri Coandă și Băneasa Aurel Vlaicu se desfășoară în condiții de iarnă. Nicio cursă nu a fost anulată, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), conform Agerpres. Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Cum se circula în Bucureşti

TOATE DRUMURILE ÎNCHISE LA CĂLĂRAŞI

Toate drumurile comunale și județene din Călărași sunt închise traficului rutier, iar circulația fluvială pe Dunăre este oprită. ''În continuare județul se află sub cod portocaliu de viscol, ger și zăpadă, toate drumurile comunale, județene, inclusiv A2 sunt închise și toate utilajele lucrează la foc continuu pentru degajarea acestora. Totodată, ISU a intervenit în noaptea de marți spre miercuri în 31 de situații, fiind blocate în zăpadă 31 de autoturisme și două autotrenuri în mai multe localități de pe raza județului. Toate intervențiile au fost finalizate cu succes, fiind salvate 54 de persoane din mașinile respective. Tot pe timpul nopții am transportat cu șenilatele în condiții de siguranță trei gravide, una în vârstă de 19 ani din Lehliu sat, o alta de 23 de ani din Luica, aflată la a doua naștere, și una în vârstă de 44 de ani din comuna Frumușani, aflată la a 11-a naștere'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

CURSURI SUSPENDATE DIN CAUZA VREMII

Cursurile vor fi suspendate joi și vineri din cauza vremii nefavorabile în județele Constanța, Călărași, Tulcea, Vrancea, Ilfov și în București.

SPRE BULGARIA DOAR PE LA GIURGIU-RUSE Şi CALAFAT-VIDIN

Circulația autovehiculelor se desfășoară pentru trecerea frontierei de la granița cu Republica Bulgaria doar prin punctele Giurgiu - Ruse și Calafat - Vidin, din cauza condițiilor meteo nefavorabile 'Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu Republica Bulgaria circulația autovehiculelor se desfășoară doar prin Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu — Ruse pentru autovehicule în greutate de până la 7,5 tone și PTF Calafat — Vidin pentru toate categoriile de autovehicule', se arată în comunicatul de presă al IGPF.

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Lasă un comentariu