Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă România GALERIE IMAGINI// SPOTLIGHT, festivalul de lasere, lumini și sunet care a transformat Bucureștiul în acest weekend

GALERIE IMAGINI// SPOTLIGHT, festivalul de lasere, lumini și sunet care a transformat Bucureștiul în acest weekend

16 Aprilie 2018 - 

Preț de 4 zile, între 12-15 aprilie, festivalul Spotlight a luminat Calea Victoriei din București și a scos din case sute de mii de bucureșteni care s-au bucurat de lumini, muzică și multă voie bună.

Pentru a patra oară consecutiv, Spotlight – Bucharest International Light Festival a transformat capitala României într-o expoziție de artă în aer liber a instalațiilor de lumină și sunt. Nu mai puțin de 27 de clădiri monument de pe Calea Victoriei au primit altă înfăţişare, după ce artiștii în coregrafie și lumini și-au prezentat spectacolele în toate zilele festivalului.

Poliția Capitalei a fost transformată într-un imens ecran pentru copii care au putut privi desene animate, iar pe Palatul CEC-ului șase artiști și-au expus creațiile de videomapping.

De asemenea, organizaorii au adus în ziua de sîmbătă mai mulți DJ-i locali care au pus muzică în plină stradă. Ca o excepție de la regulă, anul acesta organizatorii au inclusc în circuit și Arcul de Triumf care a fost și el luminat ca atare. 

Lasă un comentariu