Evenimentul zilei

Ma02182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă România Matei Adrian Dobrovie:România trebuie să fie prima țară care va cere acum deblocarea asistenței financiare a UE pentru RM

Matei Adrian Dobrovie:România trebuie să fie prima țară care va cere acum deblocarea asistenței financiare a UE pentru RM

15 Iunie 2019 - 

Sistemul oligarhic al lui Plahotniuc a fost învins de voința poporului exprimată la alegeri și de opoziția anti-oligarhică, susținută puternic de partenerii externi, afirmă deputatul PNL România, Matei Adrian Dobrovie.

 „Felicitări Andrei Nastase! Felicitări, Maia Sandu! Felicitări cetățenilor R. Moldova! Ați dus o luptă foarte grea și inegală în ultimii ani pentru a scoate din captivitate acest stat. Ați reușit deblocarea unei situații care părea fără ieșire și înlăturarea unui regim autocratic care a menținut Republica Moldova în sărăcie și corupție endemică. Știu că greul abia acum începe, dar am încredere că veți reuși!”, a declarat deputatul român, care susține că România trebuie să ceară acum deblocarea asistenței financiare a UE pentru RM.
„Sunt sigur că mulți dintre tinerii care au părăsit în ultimii ani Republica Moldova vor reveni să pună umărul la reformarea țării lor pentru că știu că alături de voi au o șansă la un viitor și un trai decent la ei acasă. România ar trebui să fie prima țară care să ceară acum deblocarea asistenței financiare a UE pentru Republica Moldova, pentru a compensa politica total greșită de susținere a regimului Plahotniuc de până acum. De asemenea, Bucureștiul trebuie să colaboreze îndeaproape cu guvernul Maia Sandu și să susțină, prin fapte concrete, parcursul european al fraților noștri de peste Prut”, a mai declarat Matei Dobrovie.

Lasă un comentariu