Evenimentul zilei

Ma06182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama
17 Iun 2019
Publicat în Panorama

În acest stadiu, este vorba doar despre macheta unui bireactor, prezentată cu mare pompă publicului, însă mesajul este clar: chiar dacă Turcia nu va putea achiziţiona avionul american F-35, la care este totuşi partener de la lansarea programului, va avea propriul aparat 'invizibil'.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Căldura extremă din statul Bihar (nordul Indiei) a provocat moartea a 78 de persoane în decurs de 48 de ore, potrivit unui nou bilanţ publicat luni de autorităţi, care au impus interdicţia de a ieşi din case în unele zone, relatează AFP.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Primul desen al celebrului pictor francez Paul Gauguin, o acuareală realizată la vârsta de 17 ani, a fost vândut duminică la o licitaţie organizată la castelul d'Artigny din Montbazon (Franţa), pentru suma de 80.000 de euro, relatează AFP.

17 Iun 2019
Publicat în Panorama

Dune: The Sisterhoood va fi produs, scris și regizat (episodul pilot) tot de către Denis Villeneuve, care stă și la cârma noului film Dune.

17 Iun 2019
Publicat în Calendar

17 iunie este a 168-a zi a calendarului gregorian și a 169-a zi în anii bisecți.

17 Iun 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi cu totul specială, în care inspirația este la ea acasă și te poate ajuta să schimbi fundația pe care îți construiești viața.
– Taur:Ai șansa de a uita de problemele mărunte, cele care îți consumă mereu energia și să capeți o viziune mai largă despre lume și viață. De asta ai nevoie acum.
– Gemeni:
Este o zi cu totul specială, în care vei avea ocazia de a face un pas dincolo de aparențe, pentru a descoperi ceva din profunzimea vieții, care te va inspira mult timp.
– Rac:
Vei altfel viitorul și ar fi bine să reții această viziune luminoasă, iar 
– Leu:
Cele mai puternice tendințe ale acestei zile nu sunt vizibile, dar asta nu le face mai puțin puternice. Este important să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul propriu.
– Fecioară:
Ai putea primi un sprijin cu totul surprinzător din partea unei persoane speciale, care va pune condiții, dar ceva din interiorul tău te îndeamnă să le accepți. 
– Balanță:
Există posibilitatea de a te bucura de partea frumoasă a muncii tale și de a reuși să păstrezi în suflet această bucurie, pentru totdeauna. 
– Scorpion:
Poți sparge gheața care te ținea departe de cei dragi, prizonier al unor sentimente și emoții din trecut. Ai putea descoperi că era foarte simplu și ușor, dar ți-a fost teamă.
– Săgetător:
Ai putea trăi o bucurie cât casa sau vei ajunge la această stare din bucurii mai mici, de care devii conștient astăzi, făcând lucruri bune și frumoase.
– Capricorn:
Ai putea extrage câteva concluzii de o mare profunzime din anumite evenimente trăite sau din discuțiile pe această temă, cu o persoană apropiată.
– Vărsător:
Visezi cu ochii deschiși la realizări care să te țină departe de problemele zilnice, ca să poți trăi liniștit, cu capul undeva prin nori. Este o dorință benefică. 
– Pești:
Ai în față o zi care îți aduce în dar o inspirație de zile mari și o intuiție căreia nimic nu îi va scăpa. Așa vei ști mai bine cine ești și care îți este valoarea.

16 Iun 2019
Publicat în Panorama

Lui Jacob Anderson (Grey Worm) îi pare rău că sfârşitul "Game of Thrones" a provocat reacţii atât de diferite între fani, de la cei mulţumiţi de modul în care s-a încheiat această saga, până la cei foarte numeroşi care au fost nemulţumiţi de modul pripit în care scenariştii au pus capăt acestei poveşti fantastice, conform unui material publicat duminică de Press Association.

16 Iun 2019
Publicat în Panorama

Sute de obiecte decorate cu emoticoane din colecţia deţinută de celebrul DJ Fatboy Slim vor putea fi admirate în expoziţia de artă "Smile High Club" ce va fi găzduită de Galeriile Underdogs din Lisabona în perioada 21 iunie - 21 iulie, transmite duminică Press Association.

16 Iun 2019
Publicat în Calendar

16 iunie este a 167-a zi a calendarului gregorian și ziua a 168-a în anii bisecți.

16 Iun 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
S-ar putea să te surprindă numărul solicitărilor care vin de la cei din familie sau chiar de la muncă. Primul impuls ar fi să le respingi pe toate, fără să explici nimic.

15 Iun 2019
Publicat în Panorama

Săptămâna trecută, direcţia pentru sănătate publică a anunţat că ″au fost înregistrate cazuri de infecţie cu listeria la şase pacienţi grav bolnavi, spitalizaţi în Marea Britanie″⁣ şi că trei dintre aceşti pacienţi au decedat.

15 Iun 2019
Publicat în Panorama

Franco Zeffirelli, cel care a regizat unele dintre cele mai puternice reprezentaţii de operă cu Maria Callas şi care a fost prieten cu Richard Burton şi Elizabeth Taylor, nu a avut o personalitate foarte plăcută, fiind deseori irascibil şi pus pe harţă, însă geniul său a influenţat generaţii de regizori şi a fermecat audienţele în sălile de operă, teatru sau cinema, timp de decenii, conform unui material publicat sâmbătă de DPA.

15 Iun 2019
Publicat în Panorama

Arhiepiscopul de Paris, monseniorul Michel Aupetit, celebrează sâmbătă după-amiaza prima slujbă după puternicul incendiu care a distrus parţial catedrala în urmă cu două luni, informează AFP.

15 Iun 2019
Publicat în Calendar

15 iunie este a 166-a zi a calendarului gregorian și ziua a 167-a în anii bisecți.

Pagina 1 din 488