Evenimentul zilei

Dum01192020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama
19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Ducii de Sussex nu îşi vor mai folosi titlul de Alteţă Regală, deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale, a anunţat sâmbătă Palatul Buckingham într-un comunicat postat pe site-ul www.royal.uk, citat de Agerpres.

19 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Ultima zi a săptămânii este momentul ideal pentru a face un bilanț, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Mai mult ca oricând, s-ar putea face resimțită nevoia de a trece la nivelul următor, în relația de cuplu, carieră sau chiar o prietenie.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Primăria Amsterdam vrea să preia datoriile tinerilor care locuiesc în oraș, astfel încât aceștia să își poată continua studiile sau să-și găsească un loc de muncă, relatează DIGI24.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Guvernul regional al arhipelagului spaniol Insulele Baleare a adoptat vineri o lege prin care se doreşte combaterea turismului bazat pe consumul neîngrădit de băuturi alcoolice în unele localităţi populare printre tinerii europeni, relatează Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Spaţiul din jurul Terrei este populat cu asteroizi de toate mărimile, în funcţie de orbita pe care aceştia o au există riscul unor coliziuni între aceşti asteroizi şi Pământul. 

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Un miliardar din Spania a primit o amendă de 52 de milioane de euro şi o pedeapsă de 18 luni de închisoare, după ce a încercat să scoată ilegal din ţară un tablou de Pablo Picasso, fără permisiunea autorităţilor, relatează DW, citat de Descoperă.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Uniunea Europeană a tăiat dramatic în acest an din fondurile dedicate asistenţei de preaderare pentru Turcia din cauza unei dispute pe tema forajelor de gaze naturale din Marea Mediterană şi a ofensivei militare a Ankarei în Siria, relatează dpa, citată de Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Profesorul universitar doctor Ruxandra Ulmeanu afirmă că în afară de astm şi BPOC (boală pulmonară obstructivă cronică) problema „esenţială” a poluării este legată de cancerul pulmonar, poluarea fiind al treilea factor de deces la nivel mondial, relatează Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a cerut vineri ayatolahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, să fie atent la ce vorbeşte după o predică în care acesta a denunţat „clovnii americani” care mint, potrivit lui, în „cel mai vicios” mod, relatează AFP, citat de Agerpres.

18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii. Este posibil ca anumite decizii luate la momentul nepotrivit să aibă consecințe greu de anticipat. Instinctul rămâne cel mai bun prieten. Dacă ceva pare în neregulă, asta înseamnă că există un risc pe care trebuie să-l iei în considerare înainte de a acționa.

17 Ian 2020
Publicat în Panorama

Guvernul regional al arhipelagului spaniol Insulele Baleare a adoptat vineri o lege prin care se doreşte combaterea turismului bazat pe consumul neîngrădit de băuturi alcoolice în unele localităţi populare printre tinerii europeni, relatează AFP.

17 Ian 2020
Publicat în Panorama

Site-ul american notează că nu se ştie deocamdată unde vor duce aceste discuţii, dar afirmă că regizorului Taika Waititi i s-a propus cu certitudine "să dezvolte un film 'Star Wars'''. Nici Disney, nici Lucasfilm, care deţin drepturile asupra acestei saga SF, nu au dorit să facă declaraţii pe această temă.

Pagina 1 din 541