Evenimentul zilei

Dum12082019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Medicină alternativă Panorama
08 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Ultima zi a săptămânii va aduce momente pline de dragoste alături de persoana iubită. Spiritul Sărbătorilor își face ușor-ușor simțită prezența, trezind sentimente dintre cele mai senine. Desigur, vor fi și obstacole sau chiar trădări pentru unele zodii, însă toate se vor rezolva cu calm și diplomație.

08 Dec 2019
by  - 
Publicat în Calendar

8 decembrie este a 342-a zi a calendarului gregorian și a 343-a zi în anii bisecți. Mai sunt 23 de zile până la sfârșitul anului.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Peste un miliard de oameni vorbesc engleza ca prima sau a doua limbă şi pentru sute de milioane aceasta este a treia sau a patra limbă vorbită, conform unui nou raport realizat de EF Education First, relatează CNN, citat de Agerpres. Dintre aceştia, olandezii sunt cei mai fluenţi vorbitori non-nativi de limba engleză de pe glob.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Un număr de 41 de practici străvechi, evenimente festive, obiceiuri sau ritualuri, de la alpinism la masaj thailandez „Nuad”, se află în cursă pentru înscrierea pe lista simbolică a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanităţii al UNESCO, relatează AFP, citată de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Kosovo va boicota ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Literatură scriitorului austriac Peter Handke, în semn de protest faţă de luările de poziţie pro-sârbe ale acestuia în timpul războiului din fosta Iugoslavie, a anunţat sâmbătă ministrul de externe de la Pristina, relatează AFP, citată de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Unul dintre cele mai puternice computere din lume a fost lansat la Institutul Zuse din Berlin, relatează agenţia DPA, citată de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

2020 va aduce ameninţări şi mai mari legate de securitatea cibernetică, diversificându-se sub influenţa unor factori cum ar fi dezvoltarea şi propagarea învăţării automatizate, tehnologiile pentru dezvoltarea fenomenului „deepfake” sau tensiunile în jurul rutelor comerciale dintre Asia şi Europa. 

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Circa 1.000 de persoane au manifestat sâmbătă la Minsk, capitala Belarus, împotriva unui proiect controversat de integrare mai accentuată cu Rusa, pe fondul speculaţiilor în jurul unei unificări a celor două ţări, potrivit AFP şi Efe, citate de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Autorităţile americane au declarat că firma britanică Cambridge Analytica, cunoscută pentru scandalul deturnării masive de date ale utilizatorilor de Facebook, i-a înşelat pe utilizatorii reţelei sociale asupra modului său de colectare şi tratare a informaţiilor lor personale, relatează AFP, citată de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O cască a celebrului robot C-3PO şi o replică a navetei intergalactice Millennium Falcon se numără printre obiectele din universul Star Wars scoase la licitaţie vineri de casa de licitaţii Sotheby's din Londra, relatează Press Association, citat de Agerpres.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Există momente când, pentru a putea merge mai departe, anumite sacrificii devin inevitabile. Atât în dragoste, cât și în carieră. Este firesc să fie așa, chiar dacă pe moment emoțiile negative sunt la cote înalte. Altfel nu am putea ști niciodată ce ne rezervă viitorul.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Calendar

7 decembrie este a 341-a zi a calendarului gregorian și a 342-a zi în anii bisecți. Mai sunt 24 de zile până la sfârșitul anului.

06 Dec 2019
Publicat în Panorama

Epava unuia dintre cele mai temute vase de luptă germane din perioada Primului Război Mondial a fost descoperită pe fundul Atlanticului, în apropiere de Insulele Falkland, unde a fost scufundată în urma unei bătălii cu flota britanică în urmă cu peste un secol, informează vineri Live Science.

06 Dec 2019
Publicat în Panorama

Prin analiza unor proteine specifice din plasma sanguină s-ar putea afla informaţii importante referitoare la starea de sănătate a unei persoane şi la ritmul de îmbătrânire al acesteia, conform unui studiu realizat în Statele Unite şi citat vineri de UPI.

Pagina 1 din 530