Evenimentul zilei

Ma07172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
10 Iul 2018
Publicat în Nutritie

Dacă ţii dieta ketogenică, ştii că poate fi dificil să trăieşti cu atât de multe proteine şi grăsimi, dar fără zahărul cu care erai obişnuit. Cu atât mai mult cu cât carbohidraţii pe care ai voie să îi consumi reprezintă mai puţin de 20 de grame pe zi. 

05 Iul 2018
Publicat în Nutritie

Un studiu desfasurat de Universitatea Oxford arata ca tacamurile cu care mancam influenteaza gustul mancarii. Marimea tacamurilor, greutatea, forma, culoarea contribuie si ele.

22 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Pâinea poate fi aliment de dietă dacă o alegem corect și o consumăm alături de produsele potrivite.

18 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Ai arsuri la stomac, te balonezi deseori şi întregul tău organism pare să nu mai funcţioneze aşa cum trebuie? Înainte de toate, e indicat să introduci în programul tău de viaţă câteva alimente ce îţi vor revigora metabolismul şi te vor ajuta să ai mai multă energie. Cu alte cuvinte, te vor readuce pe linia de plutire.

15 Iun 2018
Publicat în Nutritie

În ultimii ani, piețele din țară sunt invadate cu roșii al căror format nu era cunoscut. Este vorba despre acel țugui despre care cercetătorii trag un semnal de alarmă, din cauza folosirii substanțelor chimice în exces pentru a ajunge la o coacere rapidă.

14 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Vara este anotimpul în care foarte multe femei țin dietă ca să slăbească. 

14 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Vişinele sunt „vedetele” verii, iar asta datorită gustului răcoritor, dulce-acrişor. Pe lângă aroma intensă, vişinele au o mulţime de alte beneficii pentru sănătate.

07 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Fierul este un mineral estenţial pentru buna funcţionare a organismului şi este implicat în multiple procese metabolice. 

04 Iun 2018
Publicat în Nutritie

Cunoscute încă din antichitate, caisele, cu gustul lor dulce, uşor acrişor atunci când nu sunt foarte coapte, sunt fructele recomandate în curele de slăbire. 

23 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Ştim cu toţii că ceaiul de tei ne relaxează şi ne ajută să dormim mai bine. Medicii atrag însă atenţia că băut mai mult de 3-4 săptămâni va avea efectul invers: provoacă insomnie. În plus, nu este recomandat persoanelor cu tensiune mică.

13 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Culorile alimentelor au un efect surprinzător asupra poftei de mâncare.

11 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Cercetătorii de la Universitatea din Sydney și-au propus să clarifice informațiile contradictorii cu privire la consumul de ouă și impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra sănătății sistemului cardiovascular.

09 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Consumul de carne alterată poate avea efecte negative grave asupra sănătăţii noastre. 

04 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Fructele reprezintă adevărate mine de aur, bogate în vitamine, minerale şi fibre atât de necesare pentru ca noi să fim energici, în formă şi sănătoşi, indiferent de vârstă.

Pagina 1 din 13