Evenimentul zilei

Joi05242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
23 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Ştim cu toţii că ceaiul de tei ne relaxează şi ne ajută să dormim mai bine. Medicii atrag însă atenţia că băut mai mult de 3-4 săptămâni va avea efectul invers: provoacă insomnie. În plus, nu este recomandat persoanelor cu tensiune mică.

13 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Culorile alimentelor au un efect surprinzător asupra poftei de mâncare.

11 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Cercetătorii de la Universitatea din Sydney și-au propus să clarifice informațiile contradictorii cu privire la consumul de ouă și impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra sănătății sistemului cardiovascular.

09 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Consumul de carne alterată poate avea efecte negative grave asupra sănătăţii noastre. 

04 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Fructele reprezintă adevărate mine de aur, bogate în vitamine, minerale şi fibre atât de necesare pentru ca noi să fim energici, în formă şi sănătoşi, indiferent de vârstă.

03 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Cercetătorii lucrează la crearea unei cafele „cu difuzare lentă”, care să elibereze cafeina pe tot parcursul zilei, astfel încât amatorii de cafea să aibă energie fără să facă excese.

03 Mai 2018
by  - 
Publicat în Nutritie

Arborele de cacao este osândit să dispară mai devreme de 2050, datorită încălzirii globale şi datorită condiţiilor uscate de mediu, scrie site-ul oficial al Forumului Economic Mondial.

02 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Depresia, boala omului modern, te pune faţă în faţă cu o realitate care nu îţi place, dar pe care nu o poţi schimba, pentru că nu ai resursele necesare. 

01 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Iaurturile pentru copii pot conţine întreaga cantitate de zahăr permisă zilnic, avertizează oficialii din sănătate. Analiza realizată pe marile branduri de iaurturi de către experţii de la Public Health Liverpool, arată că unele produse de acest fel conţin echivalentul a aproape cinci cuburi de zahăr. 

01 Mai 2018
Publicat în Nutritie

Sucurile acidulate se numără printre cele mai consumate băuturi. Află ce se întâmplă în corpul tău când le bei.

25 Apr 2018
Publicat în Nutritie

Oamenii au devenit din ce în ce mai preocupată de ceea ce mănâncă. Produsele bio sunt tot mai căutate de cei care au un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, un studiu arată că aceste alegeri nu țin doar de tine.

25 Apr 2018
Publicat în Nutritie

Alegi adesea covrigi cu susan? Aceste semințe mici te țin departe de afecțiuni grave.

19 Apr 2018
Publicat în Nutritie

Starea de anxietate sau atacurile de panică pot fi ameliorate şi cu ajutorul unei diete care are la bază fructe şi legume proaspete. Când te confrunţi cu stări de anxietate de multe ori intervine şi oboseala, lipsa de motivaţie şi o alimentaţie haotică. În astfel de perioade se întâmplă de multe ori să acumulezi kilograme în plus sau să slăbeşti foarte multe.

18 Apr 2018
Publicat în Nutritie

Tahini din humus, un aliment din ce în ce mai des folosit în dieta oamenilor, are numeroase beneficii asupra sănătății corpului.

Pagina 1 din 13