Evenimentul zilei

Dum09242017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
31 Aug 2017
Publicat în Nutritie

Evităm consumul de struguri în dietele de slăbire pe motiv că îngrașă, însă nimeni nu se întreabă în ce cantități avem voie să mâncăm aceste fructe. Nutriționiștii atrag atenția că problema nu este că mâncăm struguri, ci cât mâncăm.

19 Aug 2017
Publicat în Nutritie

Când și cum a apărut branza în alimentația umană nu se știe prea bine. Plină de calciu şi proteine, brânza este produsul lactat cel mai consumat. Faptul că brânza este frecvent denigrată pentru conținutul ridicat de grăsimi saturate, este bine știut. O nouă cercetare a arătat că este posibil ca acest preparat alimentar să nu aibă impactul negativ asupra sănătății pe care l-am presupus cu toții, informează The Telegraph.

13 Aug 2017
Publicat în Nutritie

Important de știut! Ați devenit vegetarian sau din alte motive ați renunțat la laptele de vacă, și obișnuiți să consumați laptele de soia? Trebuie să cunoașteți că acest lapte vegetal, pe lângă efectele sale benefice asupra organismului, are și o serie de neajunsuri despre care cu siguranță că nu ați auzit.

11 Iul 2017
Publicat în Nutritie

Unul dintre cele mai populare alimente tradiționale românești, slanina de porc, și-a căpătat în ultimii ani un renume prost, acela de a avea foarte mult colesterol, care dăunează sănătății.

11 Iul 2017
Publicat în Nutritie

Mărimea porțiilor de mâncare din ziua de azi reprezintă unul dintre principalii factori vinovați de faptul că la nivel mondial se înregistrează un număr record de persoane supraponderale și obeze, informează un nou studiu publicat marți, citat de Xinhua.

01 Iul 2017
Publicat în Nutritie

Este anotimul în care renunţăm la mâncărurile care ne fac rău şi trecem pe fructe şi legume. Nu ştii de unde să începi regimul sănătos? Iată ce ţi se potriveşte în fucţie de zodie.

13 Iun 2017
Publicat în Nutritie

Dacă toţi oamenii ar renunţă brusc să mai mănânce carne, efecte ar apărea atât asupra sănătăţii lor, cât şi în ceea ce priveşte economia, mediul şi chiar climă. De „ziua fără carne”, sărbătorită, luni, BBC a trecut în revista câteva astfel de efecte, dacă oamenii ar renunţă complet la carne până în 2050.

11 Iun 2017
Publicat în Nutritie

Autorităţile din Moscova ameninţă cu interzicerea vânzării de shaorma şi kebab, susţinând că standurile unde sunt vândute aceste produse încalcă constant standardele sanitare, scrie The Guardian.

09 Iun 2017
Publicat în Nutritie

Fructoza, tipul de zahăr care se găsește în fructe, miere și unele vegetale, reprezintă o opțiune mai sănătoasă în comparație cu zahărul comun, ''de masă'', informează joi Xinhua citând concluziile unui studiu efectuat în Australia.

06 Iun 2017
Publicat în Nutritie

Gastrita este procesul inflamator localizat la nivelul mucoasei stomacului. Este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale tractului digestiv, provocată frecvent de un stil alimentar deficitar și dezorganizat, înmulțirea bacteriei Helicobacter Pylori în stomac, surmenajul moral, stresul cronic, fumatul, abuzul de alcool, predispoziția genetică.

19 Mai 2017
Publicat în Nutritie

Probabil, mulți dintre noi bem cafea de la tonomatul din colț, de la muncă sau consumăm cafea la plic. Sunt soluții mult mai rapide decât prepararea cafelei acasă, însă, ceea ce trebuie să știți, este câte ingrediente periculoase conține respectiva cafea.

09 Mai 2017
Publicat în Nutritie

Celebra marcă de bere irlandeză Guinness a anunțat în 2015 că produsele sale vor deveni vegane, iar promisiunea sa este aproape îndeplinită, informează cnewsmatin.fr

02 Mai 2017
Publicat în Nutritie

Nu există nicio pilulă magică care să te ajute să dai jos aproximativ 30 de kilograme într-o săptămână fără să-ţi compromiţi sănătatea. În orice caz, Bright Side dezvăluie o reţetă delicioasă şi sănătoasă de suc, care te ajută să obţii mai uşor un abdomen plat.

01 Mai 2017
Publicat în Nutritie

Scriitorul Constantin Bacalbaşa (1856-1935) afirmă în cartea „Bucureştii de altădată” că mititeii au fost inventaţi tot în restaurantul „La idee”, când proprietarul, rămas fără maţe de oaie pentru cârnaţi, a pus carnea direct pe grătar. Însă bucătarul de la „Carul cu Bere”, localul vecin, susţinea, pe la 1920, altceva.

Pagina 1 din 11