Evenimentul zilei

Joi11152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
27 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Un studiu amplu, publicat în revista medicală Circulation, susţine că persoanele care beau două-trei ceşti de cafea pe zi au şanse mai reduse de a se confrunta cu diverse boli grave.

27 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Fructul are efectele miraculoase atât asupra pielii catifelate a Irinei, dar și asupra sistemului imunitar și digestiv. Rusoaica urmează cu regularitate un tratament pe bază de pudră de papaya pe care o procură de la un nutriționist din Milano.

26 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Anumite lucruri pe care le faci constient sau inconstient de-a lungul unei zile iti influenteaza starea de sanatate si iti poate crea o imbatranire mai rapida.

21 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Bere deţine diverse proprietăţi medicinale, care ar putea fi folosite pentru a ajuta la prevenirea cancerului.

16 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, asa ca trebuie sa fii atenta la ce mananci dimineata.

16 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Mel Wakeman, expert in nutritie de la Universitatea Birmingham, sustine ca mare parte dintre nutrientii din plante sunt de putine ori asimilati de organism.

16 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Stresul, anxietatea, medicamentele, dar și consumul excesiv de cafea pot interfera cu calitatea somnului. Aceste alimente au un efect soporific.

08 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Hipertensiunea este tot mai intalnita in zilele noastre la persoane din ce in ce mai tinere. Aceasta poate sa degenereze in boli mult mai grave, asa ca trebuie sa fii foarte atenta atunci cand vine vorba de expunerea la stres si alimentatie.

08 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Oamenii de știință au realizat un studiu care a scos la iveală faptul că alimentele cu un indice glicemic ridicat, precum pâinea albă, covrigii, fulgii de porumb sau orezul expandat, pot crește riscul de a dezvolta cancer pulmonar, arată Daily Mail.

06 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Poate nu stiati, insa alimentele trebuie pozitionate intr-un anumit fel in frigider pentru a preveni formarea de bacterii daunatoare si pentru a le prelungi prospetimea.

01 Mar 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Cunoscuta ca protectoare a ficatului, sfecla rosie a castigat in popularitate in ultimii ani, dupa ce studiile au aratat ca are efecte benefice asupra tensiunii si ca imbunatateste performantele atletilor.

28 Feb 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Ideea de a amesteca zahar cu sare poate parea cel putin ciudata, dar daca esti unul dintre oamenii care sufera de insomnii, vei descoperi in curand ca aceasta idee nu este deloc una rea.

23 Feb 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Antiseptic și antibacterian, turmericul este de un real ajutor si pentru detoxifierea organismului, arderea grasimilor, vindecarea alergiilor sau chiar tratarea cataractei.

22 Feb 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Pe lângă faptul că sunt super sănătoase, fructele trebuie consumate zilnic, în special de către copii. Iată câteva motive în plus, potrivit doctorulzilei.ro.