Evenimentul zilei

Lun12112017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
26 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Poti uita de orele extenuante la sala de fitness. Acum poti topi kilogramele in plus doar cu ajutorul unei supe minune. 

25 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Zahărul nu este bun pentru sănătate, iar asta ne-o confirmă foarte multe studii, dar sunt și destule motive

25 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Nutritionistii spun ca vinete coapte congelate se pot pastra la frigider nu mai mult de 5 luni, pentru ca isi pierd total proprietatile benefice pentru sanatate.

25 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Alimentele fermentate conțin bacterii probiotice benefice organismului. Dacă îți place să mănânci murături trebuie să știi că se digeră mai ușor decât unele alimente în varianta proaspătă și conțin foarte mulți nutrienți.

24 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Micul dejun este foarte important, dar trebuie să fii foarte atentă ce conține prima masă a zilei. Vezi ce nu ar trebui să nu mănânci niciodată dimineața.

23 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Cele mai mari probleme apar atunci când nu înțelegem cât de mult ne afectează sănătatea alimentele pe care le consumăm.

22 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Bananele cu pete negre si maro pe coaja contin un ingredient care distruge celulele tumorale, sustin oamenii de stiinta japonezi.

22 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Sâmburii de mere, pere, caise și ai altor fructe conțin acid prusic (cianură de hidrogen, diferită de cianura de potasiu, cunoscuta otravă), toxicitatea fiind periculoasă când sunt sparți și intră în contact cu apa, deci și în timpul mestecării.

21 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Grăsimea artificială este utilizată pentru îmbunătățirea gustului, texturii și termenului de valabilitate ale produselor alimentare procesate, deși grăsimile „trans” există de asemenea în mod natural în lapte, cum ar fi laptele integral, și în unele tipuri de carne.

21 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Cine simte foame la o oră după ce a servit o masă copioasă a optat fără îndoială pentru alimente greșite, adică cele care stimulează pofta de mâncare în loc să o potolească.

14 Sep 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Pizza este unul dintre felurile de mâncare iubite de multă lume, dar se recomandă să nu se consume în exces. Are o înaltă valoare calorică și este considerată mâncare de tip junk food. Totuși, totul depinde de cum se elaborează și de produsele utilizate, relatează duminică ziarul spaniol ABC, care redă câteva secrete pentru o pizza sănătoasă.

20 Aug 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Iaurtul îngheţat preparat acasă sau luat de la gelaterie, îngheţata ambalată sau servită la restaurant, sorbetul sau ice-pop-urile – toate sunt deserturi apetisante şi răcoroase de vară. În ciuda satisfacţiilor de moment, ele pot avea efecte nocive pe termen lung.

13 Aug 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Secretul consta in alimente satioase, care nu ingrasa. Astfel, organismul isi primeste cantitatea de nutrienti si vitamine de care are nevoie, dar nu ajunge sa-si “depoziteze rezerve de energie”. Iar in aceste conditii, tu poti sa consumi, la orice ora din zi, aceste alimente fara sa te ingrasi.

11 Aug 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Măslinele verzi sunt un deliciu mediteranean, aducând un plus de savoare multor mâncăruri, salate şi gustări de vară. Măslinul, pe numele său oficial Olea europea, este un arbore originar din Siria şi din zonele de litoral ale Turciei, foarte răspândit în jurul Mării Mediterane, unde era cultivat chiar şi cu 5000 de ani în urmă.