Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
29 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Stafidele sunt cele mai sănătoase dintre fructele uscate și pot fi o alternativă excelentă la consumul de bomboane, ciocolată sau alte dulciuri.

28 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Maslinele sunt alimente bogate din punct de vedere nutritional, cu o valoare energetica ridicata. Sunt de doua feluri: cele negre, culese la maturitate si cele verzi. Iata de ce trebuie sa nu lipseasca din meniul zilnic.

26 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Ghimbirul este unul dintre aliatii de nadejde ai persoanelor care vor sa dea jos kilogramele in plus.

23 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Digestia buna sta la baza functionarii optime a organismului. De aceea, in cazul in care digestia nu functioneaza in parametri normali, pot aparea multe afectiuni, nu numai de natura digestiva. 

22 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Oboseala mentala o resimtim adesea. Munca, complicatele responsabilitati personale, perioadele de stres sau epuizarea fizica pot provoca o stare de oboseala mentala totala.

21 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Ani la rand margarina a fost promovata ca fiind o alternativa alimentara mai sanatoasa decat untul. Specialistii Universitatii Harvard demonteaza insa acest mit!

18 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Obisnuiesti sa bei cafea in fiecare dimineata? Iata ce se poate intampla in organismul tau daca renunti la ea brusc.

16 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Alimentele considerate necesare pentru o alimentaţie sănătoasă sunt fructele şi legumele.

14 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Mananci doar fructe si crezi ca vei slabi? Crezi ca o alimentatie bazata pe fructe iti face bine? De fapt, daca mamanci doar fructe, te expui unor riscuri imense.

10 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Regula celor doua gustari pe zi (intre cele trei mese principale) o stie mai toata lumea, insa putini pot spune clar ce inseamna, de fapt, o gustare sanatoasa.

10 Dec 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Algele, cunoscute deja pentru influența lor bună asupra sănătății, au calitatea, ca și alimentele la care sunt asociate, să fie benefice pentru sănătate, au constatat cercetători danezi într-un studiu publicat în revista științifică americană Phycologia.

30 Noi 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Internetul ne poate oferi o multime de solutii la felurite probleme, insa trebuie sa stim ca sursele de unde ne luam informatiile sunt credibile.

29 Noi 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Recent, o nouă boală a ajuns în topul afecţiunilor care duc la cedarea ficatului. Boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroză şi la diabet de tip 2.

27 Noi 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Includerea nucilor în regimul alimentar ar permite scăderea colesterolului, potrivit unui studiu american realizat pe un eșantion de persoane cu risc de diabet, publicat în revista BMJ Open Diabetes Research & Care și preluat de Le Parisien.