Evenimentul zilei

Dum07222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
27 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Ciocolata neagră are un conținut bogat în substanțe benefice (flavonoizi, fenoli), însă nu și ciocolata cu lapte.

24 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Salata verde este una dintre primele legume care apar primăvara și care, prin conținutul ei, revigorează, stimulează pofta de mâncare și curăță organismul la ieșirea din iarnă.

23 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Postul ţinut din motive religioase sau altele reprezintă o perioadă în care corpul se poate purifica – curăţându-se de toxine.

23 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Unele alimente își schimbă compoziția și își pierd proprietățile nutritive, multe dintre ele devenind toxice dacă sunt reâncălzite.

22 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Pentru slăbit există multe diete. Una dintre ele merge pe principiul regimului disociat şi este împărţită pe zile.

21 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Mierea de albine naturală poate fi ”îndoită” cu zahăr, sirop, melasă, iar pentru consistență se adaugă făină și amidon. Iată ponturile care vă ajută să nu vă păcăliți.

21 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Deși sunt pline de zahăr, grăsimi nesănătoase și calorii, uneori, nu ne putem abține să nu mâncăm ceva de la fast food.

21 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Există o serie de afecțiuni care sunt vindecate din cele mai vechi timpuri cu o legumă foarte des întâlnită.

20 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

O viață sănătoasă înseamnă înainte de toate o alimentație sănătoasă, însă pentru a realiza acest lucru trebuie să se țină cont de cele trei mese principale ale zilei, dintre care cea mai importantă e micul dejun, spun specialiștii nutriționiști.

20 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Portocalele sunt cele mai consumate fructe din lume, iar proprietăţile lor nutriţionale nu sunt de neglijat. O portocală conţine vitamina C, vitamina A, calciu şi potasiu. Portocalele nu conțin multe calorii şi le puteți consumat în fiecare zi.

18 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Crystal Davis şi-a spus povestea incredibilă, după un an de consum al acestei miraculoase combinaţii.

18 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Se spune că ”un măr pe zi ține doctorul departe”. Toate sortimentele de mere au beneficii uimitoare pentru sănătate, însă cele verzi sunt o sursă importantă de proteine, vitamine, minerale și fibre.

09 Mar 2015
by  - 
Publicat în Nutritie

Unele alimente consumate zilnic sunt de-a dreptul periculoase și nu trebuie să le mănânci niciodată.

07 Mar 2015
Publicat în Nutritie

Oligoelementele sunt importante în nutriție, deficitul acestora fiind manifestat abia după perioade relativ lungi de spoliere a rezervelor organismului, susțin nutriționiștii.