Evenimentul zilei

Joi07192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
10 Sep 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Dacă părul tău este mai degrabă fin şi firele sunt subţiri atunci cu siguranţă, indiferent de ceea ce mănânci nu vei avea un păr cu mult volum, dar o dietă bine echilibrată, care include o mulţime de proteine si fier poate face diferenţa, spune experţii în nutriţie şi frumuseţe. Păziţi-vă în schimb de suplimentele alimentare din comerţ destinate îngroşării părului sau care îl fac să crească mai repede. Medicii spun că acestea pot avea efecte adverse.

10 Sep 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Mulți dintre noi se confruntă cu problema consumului de alimente în surplus, în perioade stresante. Iar adesea produsele alimentare, pe care le mâncăm necontenit, când suntem deprimați, nu sunt dintre cele mai sănătoase. Din nefericire, acest obicei este unul cât se poate de nociv, și poate avea consecințe nefaste asupra organismului.

08 Sep 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Grăsimile saturate fac mai puţin rău decât se credea,  în schimb, excesul de carbohidraţi este cel care are consecinţe grave asupra sănătăţii, arată noile studii în domeniul nutriţiei.   

05 Sep 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Spanacul ar putea fi o soluţie pentru persoanele care doresc să slăbească, scăzând pofta de dulciuri şi mâncare nesănătoasă cu până la 95%, arată un studiu al cercetătorilor suedezi.

04 Sep 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Filmele de acţiune duc la îngrăşare, întrucât telespectatorii mănâncă mai mult atunci când urmăresc pelicule din acest gen cinematografic decât atunci când urmăresc interviuri şi talk show-uri, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cornell din Statele Unite.

31 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Senzaţia de foame apare atunci când organismul a consumat toată energia obţinută din hrană, iar nivelurile glucozei şi insulinei din sânge încep să scadă, dar sunt o mulţime de factori, unii surprinzători, care pot influenţa declanşarea dorinţei de a mânca, scrie MEDIAFAX.

29 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Roșiile sunt ”alimente funcționale” care în afara calităților nutriționale exceptionale pe care le au, previn anumite boli și aduc beneficii importante pentru sănătate.

29 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Puțini dintre noi știu că de modul în care repartizăm produsele în frigider, depinde prospețimea acestora și deci, sănătatea noastră.

29 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Dacă v-aţi întrebat ce diferenţă este între cele două tipuri de ouă şi de ce sunt de culori diferite, un expert de la Universitatea Cornell are răspunsul.

29 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Micul dejun este cea mai importantă masă din zi, fiindcă aceasta trebuie să te asigure cu energie pentru o parte considerabilă din ziua de muncă, de aceea nu trebuie să sari peste această masă. Iar dacă vrei să dai câteva kilograme jos, atunci un mic dejun potrivit te poate ajuta. Iată ce trebuie să consumi dimineața, pentru a avea silueta dorită:

28 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Multe persoane aruncă la gunoi alimente şi diferite alte produse pentru că văd că acestea au expirat, conform etichetei. Ei consideră că din acel moment produsul nu mai este sigur şi că se vor îmbolnăvi dacă îl consumă, dar lucrurile nu stau mereu aşa.

25 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Dupa săptămâni de diete și restricții alimentare, îți faci curajul să te urci pe cântar doar ca să descoperi că nu s-a schimbat mai nimic? Capcana oricărui regim de slăbit o reprezintă bine-cunoscutul „efect yo-yo” care se produce atunci când kilogramele pierdute cu rapiditate se depun la loc imediat dupa ce dieta a încetat. Acest lucru este provocat în primul rând de carențele nutriționale pe care organismul încearcă să le compenseze în urma curei de slăbire, dar și de faptul ca nu toate dietele se potrivesc cu modurile diferite în care fiecare metabolism funcționează.

25 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

O nouă dietă e la mare căutare printre vedete. Iată cum reuşesc divele să arate mereu bine deşi mănâncă tot ce-şi doresc.

24 Aug 2014
by  - 
Publicat în Nutritie

Cartofii fac parte din lista alimentelor pe care le putem folosi pentru pregatirea a numeroase feluri de mancare datorita faptului ca pot fi gatiti sub diferite forme: fierti, prajiti, gratinati, iar lista poate continua. Iata cinci motive pentru a renunta la ideile preconcepute in ceea ce priveste consumul de cartofi si sa tinem cont de proprietatile lor.