Evenimentul zilei

Lun02192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție
17 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

1. Prin uleiurile continute in mijlocul samburilor, migdalele aduc in alimentatie un aport de vitamine liposolubile vegetale, mai precis vitamina E, utila in pastrarea unui bun metabolism al pielii, unghiilor si parului, ce are si un puternic efect antioxidant.

16 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Oricat am blama consecintele negative ale sarii, aceasta esentiala pentru organism, pentru mentinerea balantei lichidelor, pentru forta muschilor si pentru buna functionare a nervilor.

16 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Un top făcut de Enviromental Working Group (EWG) a dezvăluit un top al celor mai nocive fructe şi legume, în funcţie de nivelul de pesticide descoperit.

13 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Ne-am obisnuit sa asociem capsunile cu venirea verii, cu gemurile delicioase care ies din ele, dar ar trebui sa stim ca reprezinta mai mult de atat.

10 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Midii - Midiile contin seleniu, fier, acid folic, Vitamina A, B, zinc si iod, cel din urma benefic tiroidei lenese.

08 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Femeile sunt programate sa fie mai vulnerabile in fata tulburarilor de alimentatie, motiv pentru care obisnuiesc sa manance excesiv de mult sau, in unele cazuri, mult prea putin.

08 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Frunzele şi coaja fructelor de nuc au utilizări terapeutice atât în medicina umană, cât şi în cea veterinară", spune medicul nutriţionist Luminiţa Florea pentru Gândul.

05 Mai 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Adevărul este că decât să bem de două, trei ori pe săptămână suc din comerț, mai bine bem un suc de fructe proaspăt stors, făcut în casă.

30 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Poți slăbi chiar și 2 kilograme pe zi, cu această dietă simplă – de care însă nu este bine să abuzezi! 5 zile sunt suficiente pentru a-ți atinge scopurile și a pleca în vacanță fără grija că nu vei arăta bine pe plajă.

28 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Azi e Joia Mare, numita si Joia Patimilor, ziua in care ortodocsii se pregatesc sa vopseasca oua pentru Paste.

27 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Ghimbirul este o plantă aromată care dă mâncărurilor sau ceaiurilor acel gust ușor picant.

26 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Fructele ce conțin cea mai mare cantitate de zahăr nu sunt cireșele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele conțin în medie 27 de grame de fructoză și glucoză în amestec la 100 de grame de fruct proaspăt, informează luni directmatin.fr.

22 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Nu amestecaţi carnea sau mezelurile cu lactatele, dar nici soia cu proteine animale (lapte, ouă, carne). Nu este indicat nici să puneţi lapte în cafea.

20 Apr 2016
by  - 
Publicat în Nutritie

Merele pe care le găsim în supermarket-uri sunt, în mare parte, tratate cu tot felul de chimicale, printre care și ceară, pentru a nu expira prea repede. Așa se face că vrem să ajungem acasă cu o porție de sănătate, însă nu facem în schimb decât să ne-o periclităm.