Evenimentul zilei

Sam06152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Horoscop HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2018

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2018

12 Octombrie 2018 - 

Berbec
Există zile în care simţi că nu ai energie să faci nimic, cum este şi cazul zilei de azi. Pe de altă parte, imaginaţia este prezentă şi te poate ajuta să ieşi din monotonia zilei de azi, iar productivitatea va apărea.

Taur
Astăzi acorzi mult timp raţiunii, evaluărilor, analizei. Firea ta analitică este mai angajată decât în mod normal în activităţile obişnuite. Modul în care gestionezi problemele atrage atenţia unei persoane.
Gemeni
Începi să acorzi o cu totul altă semnificaţie termenului de „inovaţie”. Începi să analizezi din ce în ce mai mult fiecare idee pe care o ai, iar forma finală pe care o prezinţi este acceptată rapid de ceilalţi.
Rac
Te concentrezi asupra propriei persoane. Petreci mult timp analizându-ţi acţiunile, deciziile, reacţiile, cât şi sentimentele. Vrei să te cunoşti mai bine, iar ziua de astăzi reprezintă un prim pas în această direcţie.
Leu
Există puţine probleme pe care nu le poţi rezolva, iar astăzi te întâlneşti tocmai cu o astfel de problemă. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să ceri sfaturi, iar lucrurile vor decurge mult mai lin.
Fecioară
Reiei legătura cu un vechi prieten. Îţi dai seama că este ridicol să spui că îţi pasă de cineva, deşi nu faci niciodată efortul de a-i scrie un mesaj sau de a telefona pentru a vedea cum se mai simte.
Balanţă
În ciuda faptului că îţi doreşti să rezolvi toate lucrurile astăzi, lipsa de odihnă din ultima vreme îşi spune cuvântul. Ai suficient timp de muncă, nu uita că ar trebui să acorzi importanţă şi vieţii personale.
Scorpion
Dacă vrei să fii auzit, iniţial trebuie să vorbeşti. Fie că este vorba de o idee de afaceri sau de o declaraţie de dragoste, discută despre lucrurile pe care le ai în minte, iar rezultatul o să fie surprinzător.
Săgetător
Eşti pe punctul de a obţine câştigul pentru care ai muncit atât de mult în ultima vreme, aşa că nu renunţa tocmai acum. În ciuda oboselii, reuşeşti să-ţi îndrepţi atenţia către responsabilităţi.
Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți ce vorbesc și cum acționează la locul de muncă. Nativii trebuie să fie mult mai prudenți la situațiile care cer concentrare, minuțiozitate  și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează greșelile din neatenție care pot atrage după sine urmări destul de grave. O serie de nativi sunt expuși din punct de vedere al funcției, pot pierde un statut câștigat.
Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să asculte sfaturile unui prieten care le poate deschide o nouă perspectivă într-o situație ce ține de locul de muncă, de funcție și responsabilitățile profesionale. Nativii pot trece printr-un moment de dezechilibru interior, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să lase deoparte sentimentalismele și să ia decizii raționale, bazate pe fapte concrete.
Pești
Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o ambiție ieșită din comun în soluționarea unor situații ce au legătură cu propria imagine, cu locul de muncă și funcția. Nativii sunt determinați să ia atitudine vizavi de un context profesional și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să apeleze la diplomație în dialogurile cu șefii și să evite conflictele care pot îngreuna rezolvarea contextului în favoarea lor.

Lasă un comentariu