Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Horoscop Horoscop 7 octombrie 2019

Horoscop 7 octombrie 2019

07 Octombrie 2019 - 

– Berbec
Ai în față o zi care îți va pune la încercare cele mai frumoase calități. Ca să faci față furtunii nervoase de astăzi, ai nevoie de un efort conștient și constant, ca să îți păstrezi calmul.

– Taur
Este o zi deosebit de complicată, pe care o vei gestiona mai bine, dacă îți vei propune chiar de la primele ore să fii tu cel care oferă soluții, care construiește ceva bun.
– Gemeni
Poți vedea prin ceața densă care se instalează întreaga zi și nu de dă dusă. Trebuie doar să îți păstrezi mintea limpede, dar nu va fi ușor deloc. 
– Rac
S-ar putea să te surprinsă neplăcut mai multe situații, inclusiv unele în care sunt implicate persoane apropiate. Este necesar să nu te lași dus de valul emoțiilor negative.
– Leu
Poți trăi cu impresia că piedicile de care te lovești sunt create ca să îți facă viața mai grea decât ar putea fi. Dar, dacă te gândești mai bine, nu îți folosește la nimic să crezi așa ceva.
– Fecioară
Singura problemă reală a zilei este să ții sub control, atât cât cei putea, impresiile greșite despre propriul viitor, pe care ai tendința de a-l colora în tonuri sumbre.
–Balanță
Dacă vezi că te încurci în idei, nu îți găsești cuvintele ca să te poți exprima, ar fi mai bine să te întrerupi și să ceri o amânare, dacă sunt probleme importante de rezolvat.
– Scorpion
Sunt posibile adevărate confruntări cu persoanele importante din viața ta. Motivele sunt serioase, la fel și tonul discuțiilor, dar este esențial să cauți soluții, nu să ții la ceartă.
– Săgetător
Tendințele zile sunt diversificate, dar cele negative au o putere de atracție mai mare, așa că va trebui să facă un efort ca să rămâi pe drumul cel bun.
– Capricorn
De la tine pot porni dispute de tot felul și poate ar fi bine să te întrebi cum de te urmărește această furtună, în ce fel e legată ea de tine. 
– Vărsător
Poți aluneca foarte ușor spre pesimism și chiar mai mult de atât, din neglijență sau pentru că îți lipsesc anumite informații esențiale, care ți-ar putea schimba calitatea vieții.
–Pești
Este o zi care te poate brusca prin diversitatea situațiilor care nu îți sunt pe plac. Dacă vei alege să le ingori, vei reuși să temperezi și propriile reacții față de ele.

Lasă un comentariu