Imprimă această pagină

Horoscop 9 octombrie 2019

09 Octombrie 2019 - 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 – Berbec
Tot ce vine de la ceilalți te provoacă să ai o reacție de respingere, fără să evaluezi în vreun fel ce spun ei. Pentru binele tău, ar trebui, măcar, să asculți până la capăt ce spun.

– Taur:
Ai tendința de a sări peste etape pentru că ești convins că le știi pe toate, că te-ai gândit deja la toate și nu mai e nevoie nici de cooperare, nici de experiența altora. 
–Gemeni
Ar fi mai înțelept să asculți ce spun prietenii sau doar unul dintre ei, mai ales dacă tu cei fi cel care cere un sfat, o părere, o sugestie.
– Rac
Dincolo de atmosfera neplăcută din familie, tu ai nevoie de echilibru interior și de o stăpânire de sine exemplară, ca să te poți concentra așa cum se cuvine pe muncă. 
– Leu
Pot să apară motive de ceartă cu unele persoane din anturaj și să ajungi la concluzia că este mai bine să nu îți exprimi nemulțumirile, să le ții doar pentru tine. 
– Fecioară
Te vezi foarte aproape de a obține o sumă de bani sau un alt beneficiu mult dorit, dar apar obstacole și asta te poate enerva sau descuraja, după cum te-ai obișnuit să reacționezi.
 – Balanță
Vrei neapărat să dai o lecție unui partener sau să îi demonstrezi că ai avut dreptate, într-o problemă delicată. Poate ar trebui să te întrebi ce ai avea de câștigat din asta.
– Scorpion
Asiști la disputele unor colegi și te atrage ideea de a interveni, ca să le arăți că greșesc amândoi sau toți cei implicați. Așa o fi, dar nu vei rezolva nimic pe această cale.
-Săgetător
Ai multe de învățat despre propriile talente și înzestrări și ziua de astăzi te poate ajuta să ajungi la anumite concluzii, deosebit de utile.
– Capricorn
Există un conflict acut între aspirațiile tale legate de evoluția profesională și obligațiile asumate față de familie, de bunăvoie și nesilit de nimeni.
– Vărsător
Ar fi bine să extragi câteva concluzii despre eșecul unor relații importante, să descoperi de ce s-a ajuns aici și să te întrebi ce ai de făcut, ca să nu repeți acele greșeli.
– Pești
Ai nevoie de o dozare mai bună a eforturilor și de o mai bună administrare a resurselor proprii, fie că e vorba de bani sau de timp, energie, disponibilitate.

Cristina Mathias

Articole recente - Cristina Mathias

Articole înrudite