Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Horoscop Horoscop 22 noiembrie 2019

Horoscop 22 noiembrie 2019

22 Noiembrie 2019 - 

– Berbec
Ar fi bine să nu iei cu tine, în noua perioadă care începe azi, nemulțumirile sau neîmplinirile. Ai nevoie de optimism și de bună dispoziție.

– Taur
Poate că și se pare greu să alegi varianta pozitivă de evoluție a unor planuri de viitor, dar asta îți este de folos acum, să iei în calcul și această variabilă. 
– Gemeni
Începi să te simți mai aproape de oamenii pe care te poți baza pentru anumite realizări. Asta îți dă încredere, dar te poate și descuraja, dacă apar anumite divergențe.
– Rac
Este posibil, dacă vei fi suficient de atent, să vezi că se schimbă ceva în atmosfera de la serviciu. Odată cu această schimbare, îți va fi și ție mai ușor să te ocupi de treburile tale. – Leu
Se poate spune că îți vine inima la loc, începi să ții cont de partea frumoasă a vieții tale, cea care are nevoie de protecția ta permanentă.
– Fecioară
Cauți un loc în care să te simți bine, să poți fi tu însuți, fără teamă și supărări. Acel loc există deja și dacă are nevoie de îmbunătățiri, tu ești cel mai potrivit pentru asta.
– Balanță
Ai nevoie de un impuls spre o abordare mai optimistă a oricărei situații. Dacă aștepți să ți-l ofere cineva, s-ar putea să fii dezamăgit.
– Scorpion
Chiar dacă ai impresia că știi mai bine decât oricine de ce ai nevoie și cum vor merge lucrurile de acum înainte, tot ar fi mai bine să faci un efort și să fii optimist. 
– Săgetător
Ți-a venit rândul să te simți în formă, să îi molipsești pe cei din jur cu buna ta dispoziție și cu optimismul cu care privești viața.
– Capricorn
Chiar dacă ești convins că nu e așa, viața ta va începe să fie mai senină de astăzi. Unele probleme vor dispărea de la sine, altele se vor simplifica. 
– Vărsător
Din cercul de prieteni apare o inițiativă care te va ajuta să îți recapeți încrederea în partea bună care există în fiecare m, inclusiv în cei pe care nu îi iubești. 
– Pești
Solicitările încep să devină din ce în ce mai complexe, dar la fel va fi și recunoașterea de care te vei bucura după ce le vei onora cum știi tu mai bine.

Lasă un comentariu