Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Ţine regimul care te reprezintă! Ce fructe sau legume ţi se potrivesc în fucţie de zodie

Ţine regimul care te reprezintă! Ce fructe sau legume ţi se potrivesc în fucţie de zodie

02 Iulie 2017 - 

Este anotimul în care renunţăm la mâncărurile care ne fac rău şi trecem pe fructe şi legume. Nu ştii de unde să începi regimul sănătos? Iată ce ţi se potriveşte în fucţie de zodie.

Berbec: caisele - aceste fructe sunt exact ceea ce au nevoie nativii din zodia Berbec pentru că sunt nişte firi energice, cărora le place activitatea fizică şi au nevoie de vitaminele necesare.

Taur morcovii - sunt legume foarte sănătoase, care îţi protejează ochii. Poţi face nenumărate preparate bune pentru organism cu ajutorul morcovilor.

Gemeni: nucă de cocos - la fel ca nativii gemeni, nuca de cocos este o plantă mai pretenţioasă, care necesită condiţii speciale. În schimb, este foarte bună pentru o zi căduroasă de vară.

Rac: mango - frunctul de mango este foarte greu de tăiat, la fel de greu cum este să cunoşti sufletul unui rac, dar odată ce reuşeşti asta, vei avea bucurii neaşteptate.

Leu: căpşuni - Persoanele născute sub zodia Leu adoră să se afle în centrul atenţiei şi au o încredere debordantă de sine. La fel cum este căpşuna, aceşti nativi ies mereu în evidenţă şi binedispun.

Fecioară: ardei - timide, dar loiale şi foarte ajutăroare. Aşa sunt Fecioarele, dar şi ardeii, care au calităţi puţin cunoscute de alţii. Puţini ştiu că ardeiul gogoşar galben are mai multă vitamina C decât o portocală.

Balanţă: portocale - Poate cele mai populare persoane şi fructe. Mereu poţi apela la ele şi ştii că mereu sunt alegerea potrivită. Nu e de mirare că nativii Balanţă şi portocalele se aseamănă.

Scorpion: fructul "dragon" - Acest fruct este unic, interesant şi neobişnuit, la fel ca personalitatea Scopionilor. Dacă nu ai încercat până acum fructul "dragon", fă-o pentru că merită!

Săgetător: avocado - Nativii acestei zodii iubesc să treacă prin experienţe noi în fiecare zi şi adoră diversitatea şi activităţile sănătoase. Li se potriveşte de minune avocado pentru că, la fel ca acest fruct, sunt genul de persoane care se pot integra oriunde.

Capricorn: spanac - poate nu este plăcut de mulţi, dar face foarte mult bine. Acest principiu se aplică atât în cazul nativilor Capricorn, cât şi în cazul acestei plante. Este foarte sănătoasă, deşi multe persoane evită să o mănânce.

Vărsător: coacăze - Nativii Vărsător sunt exotici şi mereu în căutare de tentaţii şi lucruri noi. Coacăzele sunt exact fructele pe care le căutaţi şi veţi fi hipnotizaţi de aroma lor exotică.

Peşti: lămâile - Acest fruct oferă mereu un gust delicios mâncărurilor şi o aromă pe care nu o poţi trece cu vederea. Aşa sunt şi nativii Peşti, care se fac mereu remarcaţi într-o mulţime, acesta fiind motivul pentru care li se potrivesc lămâile.

Lasă un comentariu