Evenimentul zilei

Lun05202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Specialiștii ne sfătuiesc să consumăm ceai de vânătă: efectul este de-a dreptul uluitor

Specialiștii ne sfătuiesc să consumăm ceai de vânătă: efectul este de-a dreptul uluitor

17 Aprilie 2018 - 

Sărace în grăsimi, pline din belșug de fibre, vitamine și minerale, vinetele, minunatele legume ale verii, nu au un gust inconfundabil, dar aduc beneficii uriașe sănătății! Vreți o detoxificare a corpului ca la carte? Apelați la cel mai bun prieten din această perioadă a anului: vinetele!

Pentru un efect maxim puteți folosi ceaiul de vânătă preparat în felul următor: Veți avea nevoie de două rondele de vânătă, 300 de ml de apă și 1-2 lingurițe de miere! Puneți apa la fiert; când apa este în punctul de fierbere, adăugați cele două rondele de vânătă; opriți focul și lăsați la infuzat 10 minute.

După ce s-a răcit, adăugați și mierea. Consumați o cană de trei ori pe zi timp de trei săptămâni!

Iată ce efecte va avea: Vitamina B conținută în vinete vă ajută să faceți față stresului și conferă o stare psihică foarte bună. Folosind rețeta de mai sus, veți scăpa și de insomnii și stări de nervozitate. Protejează inima. Dacă până acum ați avut probleme cu constipația, acest ceai va rezolva problema după prima utilizare. 

Bogat în antioxidanți, preparatul protejează organismul de infecțiile cauzate de bacterii. Ceaiul de vânătă este renumit a fi unul dintre cele mai bune remedii ce protejează sistemul cardiovascular. Micșorează totodată și cantitatea de colesterol rău LDL, scrie secretele.com.

 

Lasă un comentariu