Evenimentul zilei

Lun07062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Panorama Thrillerul John Wick Chapter 3 - Parabellum pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Thrillerul John Wick Chapter 3 - Parabellum pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

20 Mai 2019 - 

După săptămâni de staţionare pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, "Avengers: Endgame" a cedat primul loc în acest weekend thriller-ului "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", însă filmul cu supereroi Marvel este aproape de recordul de încasări obţinut de "Avatar".

 

"Avengers" a obţinut 29,4 milioane de dolari în cel de-al patrulea weekend de prezenţă în cinematografele americane şi canadiene, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, ţintind, cu încasări globale de 2,61 miliarde de dolari, cele 2,79 miliarde de dolari obţinute de "Avatar" în 2009.

În America de Nord, "Avengers" a cedat însă primul loc lui "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", cea de-al treilea episod din celebra sagă cu asasini, avându-l drept erou pe John Wick, care a obţinut 57 de milioane de dolari în primul său weekend pe ecrane.

Obişnuit să dea strălucire proiectelor sale, Keanu Reeves reia rolul asasinului nevoit să fugă la nesfârşit, după ce a fost pusă pe capul său o recompensă de 14 milioane de dolari.

Regizorul Chad Stahelski, care şi-a început cariera în cinema ca dublură şi a debutat ca realizator cu "John Wick", rămâne în continuare la conducerea acestui nou film din celebra saga, în a cărui distribuţie regăsim vedete precum Halle Berry şi Anjelica Huston.

Poziţia a treia este ocupată de ''Pokemon Detective Pikachu'', realizat de Warner Bros şi Legendary Pictures, cu încasări de 24,8 milioane de dolari.

În "Pokemon Detective Pikachu" facem cunoştinţă cu o lume ultra colorată şi neobişnuită, în care pokemonii trăiesc alături de oameni. Pikachu, un pokemon inteligent şi diferit, creează o conexiune specială cu tânărul Tim, al cărui tată, detectivul Harry Goodman, dispare în mod misterios. Cei doi pornesc împreună într-o aventură plină de acţiune şi de neprevăzut, care îi pune în faţa unui teribil complot.

Producţia filmului, care îmbină stilul live-action şi animaţia computerizată, a costat aproximativ 150 de milioane de dolari, iar Ryan Reynolds dă voce personajului principal.

Locul al patrulea revine în acest weekend peliculei "A Dog's Journey", realizată de Universal Studios, cu încasări de opt milioane de dolari. Bazat pe romanul cu acelaşi nume, filmul spune povestea unui câine care se reîncarnează, de fiecare dată pentru a proteja o persoană apropiată de el.

Pe locul al cincilea, "The Hustle", cu Anne Hathaway şi Rebel Wilson în rolurile principale, prezintă un duo de femei specializate în escrocherii. Filmul, un remake al peliculei "Dirty Rotten Scoundrels" (1988), cu Steve Martin şi Michael Caine, a obţinut încasări de 6,1 milioane de dolari.

Lasă un comentariu