Evenimentul zilei

Mie05272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Panorama Ce noutăți aduc pe piață Samsung Galaxy prin Note10 și Note10+

Ce noutăți aduc pe piață Samsung Galaxy prin Note10 și Note10+

20 August 2019 - 

O nouă experiență mobilă – asta promite noul Samsung Galaxy Note10 și Note10+, smarphone-ul care oferă absolut tot ce astepți de la un telefon performant, inteligent, rapid si foarte sigur.

Calculator, consolă de jocuri, studio de film și foarte inteligent - toate într-un singur dispozitiv. Iată 5 caracteristici principale care îl scot în evidență printre noile gadgeturi apărute recent pe piață.
Ecran mai mare, fără întreruperi.
Galaxy Note10 este disponibil pentru prima dată în doua dimensiuni. Note10 + de 6,8 inci este cel mai mare smartphone din istoria liniei Note. Note10 are 6,3 inci și este cel mai mic model din serie, dar oferă aceleași performanțe înalte și un design stilat, cu S Pen inclus. Designul extrem de subtire este combinat cu afișajul de tip Cinematic Infinity-O Display, fiind cel mai bun ecran până în prezent dintre dispozitivele mobile din portofoliul de produse Samsung. Chenarul aproape invizibil deschide oportunități excelente pentru vizualizarea conținutului pe dispozitiv, fiind foarte comod de ținut într-o mâna.
Mai multa putere, viteza si mai mult spatiu de stocare
Cipul HyperFast 5G și procesorul puternic de 7nm îți permit să descarci fișiere, jocuri live și să redai conținut, chiar și în cele mai aglomerate locuri. Viteză de execuție este mult îmbunătățită de la celelalte modele, iar spațiul de stocare va permite să uitați de triere și să filmați cât vă poftește inima. Fiind echivalenta practic cu capacitatea de stocare a unui laptop (256 GB cu extindere până la 1TB). Viteza o veți simți și la încarcarea dispozitivului, căruia îi sunt necesare doar 30 de minute pentru a putea să vă ofere energie pentru întreaga zi.
Poți comanda acum noul dispozitiv la partenerii comerciali Samsung în Moldova, care va fi disponibil în Republica Moldova din 23 august 2019.

Lasă un comentariu