Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Anunt Trafic suspendat pe o stradă din Capitală, timp de o lună

Trafic suspendat pe o stradă din Capitală, timp de o lună

22 Iulie 2019 - 

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 23 iulie - 24 august va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Testemițanu, pe tronsonul: str. Arborilor - str. I. Inculeț. 

 

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer-fecaloid din str. N. Testemițanu. În perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9, traseul rutei se modifică după cum urmează:

  • În direcția or. Codru: de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești,  str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;
  • retur: - de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de microbuz nr. 125, 190 și 191 se modifică după cum urmează: 

  • În direcția spre str. N. Testemițanu: de pe str. Tighina pe str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;
  • retur - de pe str. N. Testemițanu pe str. Grenoble, Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto, care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Lasă un comentariu