Evenimentul zilei

Mie12112019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Horoscop
10 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec
Ai la dispoziție o zi care îți accentuează cheful de muncă, dorința de a construi ceva bun în propria viață și de a da o mână de ajutor celor din jur, acolo unde e nevoie.

09 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

E momentul în care dragostea trebuie să învingă diferențele de caracter, chiar dacă se adună nori de furtună în relația de cuplu. Nimic nu este pierdut, atât timp cât există înțelegere. Dincolo de obstacole, această lecție de viață s-ar putea dovedi de neprețuit.

08 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Ultima zi a săptămânii va aduce momente pline de dragoste alături de persoana iubită. Spiritul Sărbătorilor își face ușor-ușor simțită prezența, trezind sentimente dintre cele mai senine. Desigur, vor fi și obstacole sau chiar trădări pentru unele zodii, însă toate se vor rezolva cu calm și diplomație.

07 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Există momente când, pentru a putea merge mai departe, anumite sacrificii devin inevitabile. Atât în dragoste, cât și în carieră. Este firesc să fie așa, chiar dacă pe moment emoțiile negative sunt la cote înalte. Altfel nu am putea ști niciodată ce ne rezervă viitorul.

06 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec
Poate fi o zi care să îți ridice multe semne de întrebare, la care vei afla răspunsurile, dar cu eforturi serioase și cu o dorință sinceră de a descoperi ce e real și ce nu.

05 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, în această zi. Aţi putea fi nevoiţi să faceţi sacrificii pentru şi în iubire, însă dacă aveţi încredere şi siguranţă, povestea voastră de dragoste va fi nemuritoare. În sfera afacerilor profesionale, astrologii vă recomandă prudenţă. 

04 Dec 2019
Publicat în Horoscop

- Berbec
Ai în față o zi complicată, cu tendințe puternice, care te invită la onestitate și la autocontrol, chiar dacă ți se pare că o intervenție în forță este singura soluție.

03 Dec 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aveţi mai multă încredere în voi şi veţi observa că toate planurile voastre vor avea un final fericit. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, în timp ce, în plan financiar, unele zodii vor avea parte de succes neaşteptat şi de surprize uriaşe. Aveţi răbdare, comunicaţi deschis şi acceptaţi că uneori şi ajutorul cuiva drag e binevenit. 

02 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Astăzi debutează o etapă importantă din viața ta, care va dura aproape un an și care va contura noi posibilități de dezvoltare profesională, cu eforturi și responsabilități mari.

01 Dec 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai parte de o zi care te poate ajuta să îți clarifici anumite gânduri, intenții și sentimente, ca să știi ce merită dus mai departe și ce ar trebui abandonat.

30 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Ai ocazia de a privi altfel anumite situații, de exemplu problemele din familie care par că nu se mai termină, dar, de fapt, nu sunt chiar atât de complicate.

29 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Înţelegere din partea persoanei iubire şi o dovadă de curaj într-o situaţie neaşteptată. Astrologii vă recomandă răbdare în această zi. Nativii singuri au şanse mari să-şi întâlnească jumătatea, iar cei care au deja o relaţie stabilă ar putea face planuri serioase de viitor. 

28 Noi 2019
Publicat în Horoscop

– Berbec:
Te bucuri de aprecierea unor superiori sau a unor colegi, ceea ce îți va confirma dorința de a face totul din ce în ce mai bine, chiar dacă nu ești recompensat imediat.

27 Noi 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii recomandă răbdare în această zi. Fiţi liniştiţi, înţelegători şi încercaţi să îi ascultaţi pe cei din jur, mai ales dacă au nevoie de ajutor. În dragoste, unii nativi ai zodiacului au şansa de a-şi întâlni jumătatea.

Pagina 1 din 95