Evenimentul zilei

Ma07162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Politica
10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Politica

Guvernul a rechemat din misiune mai mulţi diplomaţi ai Republicii Moldova în legătură cu expirarea mandatelor, scrie IPN.

12 Iun 2019
by  - 
Publicat în Politica

Componența nominală a delegației Parlamentului de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința legislativului de astăzi, 12 iunie, scrie IPN.

25 Apr 2019
by  - 
Publicat în Politica

Istoricul și publicistul Gheorghe Cojocaru susține că, prin vocea autorizată a șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, partenerii de dezvoltare europeni au spus că „Uniunea Europeană nu va relua asistența financiară a Republicii Moldova dacă în viitorul Guvern se vor regăsi persoane dubioase, ale căror nume figurează în rapoartele Kroll”. 

22 Feb 2019
Publicat în Politica

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din Moldova a fost una extrem de murdară, spun analistii, iar partidele proeuropene au fost cele mai frecvente ținte, se arată într-o analiză a portalului de limbă engleză Balkan Insight.

28 Ian 2019
Publicat în Politica

Activistul civic și istoricul Octavian Țîcu, candidatul ACUM de la Ungheni, a anunțat astăzi că panoul său electoral a fost vandalizat de persoane necunoscute.

04 Ian 2019
Publicat în Politica

în care felicită România cu prilejul preluarii Președinției Consiliului Uniunii Europene – o etapă de mare responsabilitate, dar și o ocazie deosebită de afirmare.
Pavel Filip si-a exprimat speranța că, pe parcursul Președinției române la Uniunea Europeană, Republica Moldova va avansa în relațiile sale cu UE și își va consolida poziția sa în cadrul Parteneriatului Estic.

01 Dec 2018
Publicat în Politica

Anterior, Dorin Chirtoacă a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al PL. Pâna acum la şefia PL s-a aflat Mihai Ghimpu, acesta a fost ales tot azi preşedinte de onoare al formaţiunii.

29 Noi 2018
Publicat în Politica

Rezoluția stabilește un cadru formal de cooperare între ONU și GUAM, care va ghida interacțiunea celor două organizații în perioada următoare.

29 Noi 2018
Publicat în Politica

Cabinetul de Miniștri a aprobat un nou regulament privind ținerea ”Registrul de stat al unităților administrativ-teritoriale și al străzilor din localitățile de pe teritoriul Moldovei”.

30 Oct 2018
Publicat în Politica

Membrii delegației se vor deplasa în Belarus cu noua rută aeriană directă Minsk-Chişinău, care va fi inaugurată astăzi.

29 Oct 2018
by  - 
Publicat în Politica

Liderul Partidului Politic „Șor”, primarul de Orhei Ilan Șor, a fost amendat pentru utilizarea fondurilor venite din străinătate în campania electorală. O hotărâre în acest sens a fost pronunțată de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

21 Oct 2018
Publicat în Politica

Totodată, pe 31 octombrie, șeful statului va merge într-o vizită oficială în Federația Rusă.

18 Oct 2018
Publicat în Politica

Acest lucru a fost observat în cadrul vizitei oficiale a președintelui Turciei Recep Tayyip Erdogan, în orașul Comrat din Unitatea Administrativ Teritorială Găgăuzia, la care a participat și Igor Dodon. Acesta a utilizat la deplasarea prin o raș un nou Mercedes cu numere guvernamentale și nu civile pe care l-a utiliza după accidentul rutier.

18 Oct 2018
Publicat în Politica

Deputații Partidului Liberal și Partidului Liberal Democrat din Moldova au refuzat să susțină introducerea sintagmei ”integrare europeană” în Constituție și au părăsit sala de ședințe.

Pagina 1 din 6