Evenimentul zilei

Dum10202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Nutriție Politica
10 Oct 2019
by  - 
Publicat în Politica

Autoritățile Republicii Moldova au cedat enorm în relația lor cu administrația transnistreană, iar această politică a „pașilor mici”, practic, creează un stat de facto dincolo de Nistru. În acest caz, ar putea dispărea interesul locuitorilor din regiunea transnistreană să se integreze în Republica Moldova, relatează IPN.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în Politica

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că pentru alegerile locale generale din 20 octombrie vor fi deschise 1.969 de secții de votare. 

07 Sep 2019
Publicat în Politica

Oricine încearcă să preia contractul din mâinile lui Ilan Șor devine complice la schemele sale pentru că acesta este urmărit, are dosare pe care trebuie să le ispășească în Republica Moldova.

31 Iul 2019
Publicat în Politica

Parlamentul a votat în lectura a doua amendamente legislative care vor ușura votul în străinătate și vor reglementa mai clar donațiile în fondul electoral al partidelor, permițând și donațiile din partea cetățenilor moldoveni din diaspora.

10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Politica

Guvernul a rechemat din misiune mai mulţi diplomaţi ai Republicii Moldova în legătură cu expirarea mandatelor, scrie IPN.

12 Iun 2019
by  - 
Publicat în Politica

Componența nominală a delegației Parlamentului de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința legislativului de astăzi, 12 iunie, scrie IPN.

25 Apr 2019
by  - 
Publicat în Politica

Istoricul și publicistul Gheorghe Cojocaru susține că, prin vocea autorizată a șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, partenerii de dezvoltare europeni au spus că „Uniunea Europeană nu va relua asistența financiară a Republicii Moldova dacă în viitorul Guvern se vor regăsi persoane dubioase, ale căror nume figurează în rapoartele Kroll”. 

22 Feb 2019
Publicat în Politica

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din Moldova a fost una extrem de murdară, spun analistii, iar partidele proeuropene au fost cele mai frecvente ținte, se arată într-o analiză a portalului de limbă engleză Balkan Insight.

28 Ian 2019
Publicat în Politica

Activistul civic și istoricul Octavian Țîcu, candidatul ACUM de la Ungheni, a anunțat astăzi că panoul său electoral a fost vandalizat de persoane necunoscute.

04 Ian 2019
Publicat în Politica

în care felicită România cu prilejul preluarii Președinției Consiliului Uniunii Europene – o etapă de mare responsabilitate, dar și o ocazie deosebită de afirmare.
Pavel Filip si-a exprimat speranța că, pe parcursul Președinției române la Uniunea Europeană, Republica Moldova va avansa în relațiile sale cu UE și își va consolida poziția sa în cadrul Parteneriatului Estic.

01 Dec 2018
Publicat în Politica

Anterior, Dorin Chirtoacă a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al PL. Pâna acum la şefia PL s-a aflat Mihai Ghimpu, acesta a fost ales tot azi preşedinte de onoare al formaţiunii.

29 Noi 2018
Publicat în Politica

Rezoluția stabilește un cadru formal de cooperare între ONU și GUAM, care va ghida interacțiunea celor două organizații în perioada următoare.

29 Noi 2018
Publicat în Politica

Cabinetul de Miniștri a aprobat un nou regulament privind ținerea ”Registrul de stat al unităților administrativ-teritoriale și al străzilor din localitățile de pe teritoriul Moldovei”.

Pagina 1 din 6