Evenimentul zilei

Ma07172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie
12 Iul 2018
Publicat în Psihologie

Daca ti-ai inselat in repetate randuri partenerul sau ai fost de mai multe ori inselat de catre partener si nu-l poti ierta sau nu poti pune capat relatiei, iata cateva sfaturi care te pot ajuta.

11 Iul 2018
Publicat în Psihologie

Michael Jackson a fost castrat chimic, pentru a-şi păstra vocea, la cererea tatălui său, Joe Jackson, afirmă fostul medic personal al starului american, Conrad Murray, care a fost condamnat pentru uciderea cântăreţului, potrivit gala.fr.

08 Iul 2018
Publicat în Psihologie

Ce se întâmplă cu persoanele sensibile și empatice care nu au abilitatea de a gestiona durerea din jurul și din interiorul lor?

07 Iul 2018
Publicat în Psihologie

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a promis că va demisiona dacă cineva îi va putea demonstra că Dumnezeu există, la numai două săptămâni după ce a stârnit furia oamenilor pentru că l-a făcut "prost" pe Dumnezeu, informează sâmbătă dpa, citată de Agerpres.

27 Iun 2018
Publicat în Psihologie

Stresul din primii ani de viaţă poate duce la o maturizare mai rapidă a anumitor regiuni ale creierului în timpul adolescenţei. De asemenea, stresul resimţit mai târziu în viaţă duce la o maturizare mai lentă a creierului unui adolescent. 

12 Iun 2018
Publicat în Psihologie

Smartphone-urile au devenit, în general, omniprezente, iar mulţi specialişti şi părinţi au început să se teamă de efectele asupra sănătăţii mintale în cazul copiilor şi adolescenţilor.

09 Iun 2018
Publicat în Psihologie

Tot ce ne inconjoara ne influenteaza, dar nu ne-am gandi ca exista factori care ar putea chiar sa manipuleze felul in care percepem lumea.

07 Iun 2018
Publicat în Psihologie

Plânsul este văzut ca un semn de slăbiciune sau ceva rușinos, astfel că ne stăpânim lacrimile adesea, mai ales dacă ne aflăm în public. Specialiștii demontează acest mit și spun că plânsul este chiar benefic pentru sănătatea noastră.

04 Iun 2018
Publicat în Psihologie

Stările omului sunt precum crengile copacului, auxiliarele sale. Acestea cresc într-o formă sau alta în funcţie de direcţia dată de ceilalţi, ca la copac de vânt, pământ şi mediu. 

01 Iun 2018
Publicat în Psihologie

În ultimii ani, nivelul de stres și statutul socioeconomic au fost asociați riscului crescut de morbiditate și mortalitate în rândul oamenilor, însă abia de curând oamenii de știință au reușit să deslușească bazele acestor asocieri, scrie sciencedaily.com.

21 Mai 2018
Publicat în Psihologie

În primul rând, nu este indicat să te implici emoţional într-o altă relaţie, având în vedere că încă nu ai trecut peste şocul separării şi poate încă mai ai sentimente pentru fostul iubit.

09 Mai 2018
Publicat în Psihologie

Ți s-a întâmplat vreodată să intri într-o încăpere și să uiți de ce te-ai dus acolo? Sau să ieși dintr-o ședința și să-ți dai seama că habar n-ai ce s-a vorbit pentru că erai cu mintea complet în altă parte? Sigur că e frustrant, dar e destul de normal.

28 Apr 2018
Publicat în Psihologie

După un studiu întins pe opt decenii, savanţii universităţii americane Harvard au descoperit secretul fericirii! Specialiștii au ajuns la concluzia că acesta nu are legătură nici cu banii, nici cu succesul: prietenii buni şi căsnicia armonioasă aduc fericire.

Pagina 1 din 22