Evenimentul zilei

Ma05302017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie
24 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Un studiu realizat de Vapourites.com a reunit recent 846 de femei şi 827 de bărbaţi, iar fiecare participant a dezvăluit obiceiurile care îl deranjeză la sexul opus, potrivit Gandul.info.

12 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Vă aflați în căutarea unui mijloc de relaxare rapid, însă nu vreți să investiți prea mult timp în acest proces? Tehnologia vă sare în ajutor. Site-ul ehealth.com a întocmit un top al aplicațiilor care vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea mentală și să scăpați de stresul acumulat pe timpul zilei.

11 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Auzim adesea ca jumatate dintre cupluri divorteaza, insa numerele reale nu sunt atat de drastice. In realitate, o treime din cuplurile casatorite ajung la divort.

10 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Îmbrăţişările nu sunt toate la fel, şi fiecare mod în care o facem spune ceva despre noi. Fie că ne uităm direct în ochii partenerului sau îl luam de după gât, această apropiere scoate la iveală o latură ascunsă a noastră.

10 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Dacă unii nativi schimbă partenerii de viaţă mai ceva ca pe haine, alţii sunt atât de loiali şi idealişti încât nu ar concepe viaţa fără persoana de care s au îndrăgostit.

10 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Semn de pământ, capricornul se remarcă prin determinare şi disciplină. Iată ce ne mai place la nativii acestei zodii:

09 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Persoanelor introvertite le este greu să socializeze, să își facă prieteni și nu se simt în largul lor în grupuri mari de oameni. Este greu să devii din introvertit un extrovertit convins, dar poți încerca unele trucuri pentru a-ți îmbunătăți relațiile sociale.

08 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Zinedine Zidane şi-a încheiat cariera la naţionala Franţei după ce l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi în timpul finalei Cupei Mondiale din 2006, câştigată de Italia în faţa „cocoşilor galici” după lovituri de departajare. 

05 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Aceasta este povestea unei căsnicii distruse într-o clipită. Claire, o femeie de 31 de ani din Seattle, SUA, era foarte fericită că aşteaptă primul copil. 

04 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Iata in ce zodii sunt nascute cele mai ipocrite femei, cele pe care e bine sa nu le crezi niciodata pe cuvant.

02 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Biologul australian Elizabeth Blackburn, laureată a premiului Nobel pentru Fiziologie şi Medicină, şi psihologul american Elissa Epel, recompensată cu numeroase premii, au studiat efectul telomerilor, iar recent au lansat o carte în care explică modul în care anumite gânduri negative accelerează procesul de îmbătrânire. Recunoscând şi ajustând modelele negative de gândire, putem încetini procesul de îmbătrânire, au descoperit autoarele.

02 Mai 2017
Publicat în Psihologie

Există în istorie câteva personaje care au rămas celebre pentru carisma şi capacitatea de a-i influenţa pe cei din jur. Din fericire, aceasta nu este o calitate înnăscută şi poate fi dezvoltată prin anumite trucuri cum ar fi gesturile, încrederea în sine sau utilizarea gesturilor în oglindă.

02 Mai 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

Intalnesti mereu tipi ok, dar parca de fiecare data pleaca exact inainte ca relatia sa inceapa cu adevarat. Pur si simplu nu se leaga cu niciun chip si nu stii unde e problema: la ei sau la tine?

26 Apr 2017
by  - 
Publicat în Psihologie

 

Este fără îndoială una dintre cele mai faimoase femei din lume. Te uiţi la Michelle Obama şi vezi un simbol al puterii, bunătăţii şi strălucirii.

În cei 8 ani în care s-a aflat la putere, din postura de primă-doamnă a SUA, Michelle Obama nu a pierdut oportunitatea de a-şi folosi vocea şi statutul pentru a împărtăşi pace, iubire şi înţelepciune.

Michelle Obama a împărtăşit şi câteva secrete pentru o căsnicie reuşită, având la bază mariajul de aproape 25 de ani cu Barack Obama, scrie adevarul.ro. 

 

Sfaturi pentru o căsnicie reuşită de la Michelle Obama 

1. Nu există nimic care să ameninţe siguranţa unei soţii decât gândul că există o altă femeie care concurează pentru atenţia şi afecţiunea soţului ei. Nimic nu este mai dureros. Nimic nu este mai lipsit de respect. Nimic nu e mai jignitor. Nimic nu este mai ostentativ şi degradant. 

 

2. Căsătoria înfloreşte atunci când partenerii lucrează împreună ca o echipă; este mai important să se simtă învingători atunci când sunt împreună decât să ţină scorul. Reuşita unei căsnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri. 

 

3. Copiii sunt mereu cu ochii pe tine, în acest mod formându-şi opiniile asupra a ceea ce înseamnă dragostea, angajamentul şi căsnicia. Dă-le speranţă. Fa-i să privească cu încredere spre instituţia familiei. 

 

4. Bărbaţi, motivul pentru care alte femei sunt atractive este acela că cineva are grijă de ele. Iarba este întotdeauna verde dacă este udată. În loc să te uiţi la iarba verde aflată de cealaltă parte a gardului, ai grijă de a ta şi oferă-i ce are nevoie constant. Orice bărbat poate admira o femeie frumoasă, dar este nevoie de un adevărat gentleman să-şi facă femeia de lângă el să se simtă admirată şi frumoasă. 

 

5. O căsnicie de succes nu are nevoie de o casă mare, un soţ perfect, un milion de dolari sau o maşină scumpă. Poti avea toate acestea şi să fii nefericit. O familie de succes se basează pe onestitate, sprijin şi iubire dezinteresată mai presus de toate. 

 

6. Persoanele din jurul tău îţi influenţează relaţia. Prietenii îţi pot construi sau dărâma căsnicia; alege-i cu înţelepciune. 

 

7. Un soţ nu poate menţine o căsnicie reuşită de unul singur atunci când celălalt face opusul. Căsnicia funcţionează atunci când ambii parteneri lucrează împreună. 8. Nu-ţi trata soţul ca şi cum ti s-ar cuveni. Nu profita de blândeţea şi bunătatea lui. Nu confunda loialitatea soţului cu disperarea. Nu profita şi nu abuza de încrederea lui. Vei putea sfârşi prin a regreta pierderea persoanei care a însemnat totul pentru tine.

8. Nu-ţi trata soţul ca şi cum ti s-ar cuveni. Nu profita de blândeţea şi bunătatea lui. Nu confunda loialitatea soţului cu disperarea. Nu profita şi nu abuza de încrederea lui. Vei putea sfârşi prin a regreta pierderea persoanei care a însemnat totul pentru tine.

 

 

 

 

 

Pagina 1 din 20