Evenimentul zilei

Vi01242020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Horoscop Horoscop 1 iulie 2019

Horoscop 1 iulie 2019

01 Iulie 2019 - 

– Berbec:
Poate fi o zi tensionată, dacă vei insista cu propriile păreri, cu propria viziune, de la care cei din jur nu au voie să se abată, orice ar fi.

– Taur:
Chiar dacă sunt destule situațiile care nu îți sunt pe plac, poate ar fi mai bine să îi lași pe cei din jur să se organizeze așa cum știu ei mai bine și să intervii doar dacă ți se cere. – Gemeni:
Este posibil să acumulezi tensiuni, pe motiv că te simți nedreptățit, și să pornești un adevărat război cu partenerul de cuplu sau alte persoane importante din viața ta.
– Rac:
Sursa principală a problemelor de azi e senzația ta că nu primești ce ți se cuvine, nu îți sunt respectate drepturile. Poate că ai dreptate, dar e păgubos să devii pesimist din acest motiv. 
– Leu:
Te fixezi pe una dintre variantele unui plan de viitor și refuzi orice variație, deși ți se oferă argumente solide. Nu faci decât să te blochezi singur.
– Fecioară:
Este posibil să trăiești o dezamăgire mare sau mai multe, mai mici, din cauza unor așteptări prea mari pe care le-ai avut de la persoane sus puse sau de la cei din familie.
– Balanță:
Dorința ta de a-I convinge pe cei din anturajul apropiat să fie de acord cu tine, poate deveni o piedică serioasă în calea bunei înțelegeri de care toți au nevoie.
– Scorpion:
Ești dispus să iei măsuri, oricât de dure, doar ca să reconstruiești o situație care îți era pe plac. Este o idee foarte proastă care va aduce doar noi complicații. 
– Săgetător:
Sunt posibile divergențe majore cu partenerul de cuplu, dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat de doi oameni maturi și responsabili. 
– Capricorn:
Multe nu îți convin, mai ales la muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate care te supără mai mult decât lași să de vadă. De fapt, te consumi inutil. 
– Vărsător:
S-ar putea să se adune nori negri în relațiile cu prietenii, mai vechi sau mai noi, și să simți nevoia să te retragi din anumite relații. Poate că adevărul e, totuși, la mijloc. 
– Pești:
Sunt posibile noi complicații în familie sau la muncă, în special în cazul în care ești pe punctul de a face un pas înainte pe plan profesional. Ar fi bine să ai răbdare, în orice situație.

Lasă un comentariu