Evenimentul zilei

Mie01292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Horoscop Horoscop 9 iulie 2019

Horoscop 9 iulie 2019

09 Iulie 2019 - 

– Berbec:
Poate fi o zi dificilă din mai multe motive, dar cele mai importante probleme pot să apară în familie sau în relația cu unul dintre superiori.

– Taur:
Poți să îți faci singur probleme, dacă vei insista dincolo de o anumită limită, în dialogurile cu cei din anturajul apropiat. Este important să temperezi pornirile autoritare. – Gemeni:
Sunt active mai multe surse de stres decât de obicei și oricât ai crede că vei face față, tot ar fi mai cuminte să alegi o atitudine rezervată și calmă față de cei din jur.
– Rac:
S-ar putea să te consume foarte mult un moment tensionat din cuplu sau o altă relație importantă și să îți afecteze concentrarea pe ceea ce e cu adevărat important. 
– Leu:
Ar fi bine să abordezi problemele de la serviciu cu mai multă bunăvoință și să ai răbdare cu cei implicați. Există deja destulă confuzie, nu folosește nimănui să o sporești.
– Fecioară:
Chiar dacă ai impresia că cei din jur nu văd și nu înțeleg ce simți și ce gândești, ar fi bine să iei în calcul ideea că nu e așa și cei interesați pot citi ce exprimi fără cuvinte.  – Balanță:
Te poți bloca într-o idee anume, menită să îți reducă nemulțumirea legată de evoluția profesională, și din acest motiv să nu mai vezi realitatea așa cum trebuie.
– Scorpion:
Este o zi complicată, cu numeroase momente dificile, în care vei dori să oprești timpul și să revii la o situație din trecut, mai convenabilă.
– Săgetător:
Poți pierde mult mai mult timp, dacă insiști să faci lucrurile într-un anumit fel și nu vei ține cont de părerile celorlalți care au și ei dreptul de a se exprima. 
– Capricorn:
Poate că acum ești convins că ai situația sub control, dar există un preț pentru fiecare dintre beneficiile pe care le urmărești și nu e ușor de plătit.
– Vărsător:
Apare un conflict între dorințele tainice ale sufletului tău și obligațiile de serviciu. E greu de suportat ideea de obligație, dar poți alege să nu o mai vezi ca pe o povară.
– Pești:
Ai putea trăi punctul culminant al unei probleme afective care te-a răscolit deja, de mai multe ori. Ești convins că trebuie să iei o decizie, dar te înșeli.

Lasă un comentariu