Evenimentul zilei

Sam01252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 10 iulie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 10 iulie

10 Iulie 2019 - 

O zi interesantă, presărată cu amintiri frumoase din partea celor dragi. Fie plecaţi în vacanţă, fie sunteţi invitaţi la o petrecere sau la o întâlnire romantică. Cert este că ziua va aduce multă dispoziţie în casele şi sufletul vostru. Bucuraţi-vă de timp liber, profitaţi de orice oportunitate şi comunicaţi deschis cu cei din jur. 

 

Berbec

Berbecii au parte de mult noroc în afaceri. Puteţi obţine un premiu, o mărire de salariu sau o avansare la locul de muncă. Aveţi grijă dacă aveţi de semnat un contract important, verificaţi fiecare detaliu şi analizaţi şansele sigure de câştig. Spre seară s-ar putea să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Taur

Tauri, gândiţi-vă la vecini dacă aveţi de gând să daţi o petrecere în apartament. Nu exageraţi cu muzica sau anunţaţi-vă colocatarii înainte pentru a nu se supăra sau pentru a nu crea conflicte fără sens. Cel mai probabil nu vor exista incidente şi veţi avea parte de o aniversare extraordinară, alături de cei dragi vouă. Îna faceri,a strologi iau veşti bune şi întrevăd o creştere salarială în viitorul apropiat.

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiţi aatât de tare să demonstraţi celor din jur de ceea ce sunteţi capabili. Fiţi liniştiţi, înţelegători şi răbdători atunci când cei apropiaţi vă cer sfatul, ajutorul. Lucraţi cu încredere la acel proiect important şi la final s-ar putea ca şefii să vă premieze pentru eforutl şi devotamentul de care aţi dat dovadă.

Rac

Nativii din Rac vor avea ocazia, astăzi, să analizeze foarte bine viaţa pe care o duc. Evitaţi să vă comparaţi cu alte persoane pentru că asta nu v-ar aduce decât stres. Pe parcurs ce vă veţi gândi la viaţa pe care o aveţi, veţi descoperi că, de fapt, ar trebui să fiţi extrem de fericiţi şi mulţumiţi. Uneori este mai bine să vă mulţumiţi cu ceea ce aveţi pentru a vă putea bucura atunci când primiţi lucruri în plus. Tot astăzi, veţi avea şans să întâlniţi o persoană cu care aveţi lucruri de rezolvat şi care v-a ignorat de foarte mult timp.

Leu

Nativii din zodia Leu vor descoperi, astăzi, beneficiile lucrului în echipă. Deşi sunteţi obişnuiţi să le faceţi voi pe toate, veţi afla că este mult mai uşor şi mai productiv să împărţiţi sarcinile. Totodată, nu trebuie să fiţi duri cu colegii voştri. Fiecare are un mod în care lucrează şi trebuie să acceptaţi acest lucru. Fericirea vă aşteaptă acasă, astfel că veţi aştepta cu nerăbdare sfârşitul programului pentru a putea ajunge la ea.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor resimţi, astăzi, o mulţime de sentimente negative care vor fi provocate de o persoană cu care nu aveţi o relaţie foarte bună. Fiţi rezonabili şi sinceri şi veţi reuşi să vă câştigaţi respectul cuvenit. Pentru a vă restabili echilibrul fizic şi emoţional, astrele vă recomandă să faceţi o plimbare în natură, să vă jucaţi cu cei mici sau să vă relaxaţi cum ştiţi voi mai bine. Veţi avea nevoie de toată energia pozitivă pentru următoarele zile.

Balanţă

Rişti să te pierzi în gândurile tale, daca stai prea mult să îţi analizezi propria viaţă, astăzi. Încearcă să rămâi ancorat în realitatea acestei lumi şi să faci doar ceea ce îţi aduce multă bucurie. E indicat să faci schimbări la aspectul tpu exterior, să începi o dietă sau să te preocupi mai mult de un nou hobby. Astrele sunt favorabile încercării tale de a cuceri pe cineva abia cunoscut şi a începe o relaţie de iubire.

Scorpion

Câtâ vreme eşti dispus să faci totul pentru binele echipei, succesul nu te va ocoli şi vei avea numai reuşite. După serviciu, dacă eşti înt-ro relaţie e recomandat să petreci cât mai mmult timp cu partenerul. Asigură-te că nu sunt lucruri ascunse ăntre voi. Dacă eşti singur, fii atent la persoanele noi întâlnite în mediul online.

Săgetător

Nu ai o stare de spirit pozitivă astăzi şi e posibil ca asta să fie din cauza oboselii acumulată la serviciu. S-ar putea să ai un moment de revoltă în care să ceri imperativ o vacanţă la plajă. Dacă eşti atât de norocos încât să fii deja în concediu, două sfaturi: nu încerca nicio mâncare exotică şi nu cheltui toţi banii de vacanţă încă din prima zi.

Capricorn

Capricornii sunt încurajați să își exprime cu sinceritate sentimentele, în special dacă au prins drag de o persoană. De altfel, este posibil ca această nouă apariție să aștepte cu nerăbdare un prim pas, mai ales dacă interacțiunile dintre voi doi au fost pline de chimie. Nu aștepta momentul ideal, pentru că momentul ideal este chiar acum. Adună-ți curajul, așa începe orice poveste de iubire.

Vărsător

Vărsătorii ar face bine să ia o pauză de la stres, prin orice mijloc. Câteva zile libere, o ieșire în natură sau chiar câteva ore departe de telefon (și de probleme) ar putea schimba complet atmosfera. Nu lăsa grijile de zi cu zi să te acapareze. Este dreptul tău ca, din când în când, să îți reîncarci bateriile în liniște, fără ca nimeni să-ți ceara socoteală pentru asta.

Pești

Peștii ar face bine să se pregătească sufletește, pentru că urmează un adevărat roller-coaster emoțional. În dragoste lucrurile se desfășoară atât de rapid, încât nu este exclus ca unii nativi din această zodie să termine ziua nu ca iubiți, ci ca logodnici. În orice caz, astrele s-au aliniat pentru clipe unice în relația de cuplu, încărcate cu emoție și mister. Trăiește din plin momentul, fără grija zilei de mâine, pentru că este unul unic.

Lasă un comentariu