Evenimentul zilei

Vi02222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Panorama Sfaturi pentru pentru o vacanţă reuşită: Ce trebuie să faci când ajungi într-o altă ţară

Sfaturi pentru pentru o vacanţă reuşită: Ce trebuie să faci când ajungi într-o altă ţară

24 Aprilie 2018 - 

Mai avem foarte puţin timp până când intrăm în perioada concediilor estivale, iar până atunci trebuie să ne pregătim serios şi să ştim totul pentru a avea o vacanţă lipsită de griji.

Pe lângă lista cu obiective de vizitat ar trebui să bifezi și câteva măsuri de siguranță pentru a-ți asigura un concediu lipsit de griji. Imediat după ce ai ajuns într-un alt stat este indicat să te înregistrezi la ambasadă, lăsând datele tale personale și datele de contact ale rudelor din țară, pentru situații de urgență.

De asemenea, într-o vacanță într-o țară străină ar trebui să mănânci la restaurantele la care merg localnicii, relatează exquis.ro. În acest fel nu numai ca șansele ca produsele să fie proaspete sunt mai mari, dar nici nu riști să dai mai mulți bani decât ar trebui pentru ele.

Un alt sfat financiar este să nu plătești cu cardul, cel puțin nu în zonele turistice și nu la magazinele mici sau la comercianți care vând în stradă diverse produse.

Lasă un comentariu