Evenimentul zilei

Mie01292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Panorama Kia va lansa o gamă nouă de vehicule pur electrice până în 2025

Kia va lansa o gamă nouă de vehicule pur electrice până în 2025

15 Ianuarie 2020 - 

Coreenii de la Kia vin cu o veste superbă pentru fanii mărcii și iubitorii mașinelor verzi.

Strategia pe termen lung adoptată de constructor, implică o concentrație maximă pe segmentul vehiculelor pur electrice, în detrimentul modelelor cu motoare tradiționale.
În această ordine de idei, Kia declară că planifică lansarea unei game noi de modele electrice alcătuită din 11 EV-uri, până la sfârșitul anului 2025. Oficialii spun că estimează până atunci vânzări de circa 500.000 de unități pe an, iar cota de piață în segmentul mașinilor electrice ar trebui să atingă pragul de 6.6 % la nivel global.
Totodată, reprezentanții KIA confirmă că primul lor model electric dedicat va fi lansat în 2021. Chiar dacă nu au oferit alte detalii despre viitorul EV, sud-coreenuu au spus anterior că în 2021 Kia va lansa un model electric bazat pe conceptul Imagine by Kia.
În acest moment, nu este clar ce alte vehicule electrice pregătește Kia, însă CEO-ul Emilio Herrera a dezvăluit în toamna anului 2019 că una dintre opțiuni este ca Ceed, cel mai popular model al brandului, să primească la un moment dat o versiune pur electrică.
„Gradual, fiecare variantă de Ceed va avea o formă de electrificare. Luăm în considerare și o versiune electrică”, a declarat Emilio Herrera.

Lasă un comentariu