Evenimentul zilei

Ma01212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Zodiile care sunt predispuse să înșele cel mai mult

Zodiile care sunt predispuse să înșele cel mai mult

16 August 2016 - 

BerbecBerbecii sunt niste aventurieri. Incapatanati, nu vor accepta sa fie criticati, asa ca isi vor face de cap si doar pentru a se razbuna. Adora sa fie provocati la experiente noi, asa ca un partener prea cuminte nu va reusi sa-I tina aproape prea mult timp.

Leu

Leii simt mereu nevoia de validare, sa li se satisfaca orgoliul. Mai ales in pat, unde pretind ca sunt cei mai buni. Daca te vor insela, o vor face cu o versiune mai tanara a ta. Asta pentru ca urasc ideea de a imbatrani la fel de mult precum urasc ideea de a fi pe locul doi. Asa ca ai grija sa fii mereu in forma si sa le arati ca ei sunt cei mai cei pentru tine.

Varsator

Spiritul aventurier al Varsatorului va fi cel care il va indemna sa calce stramb, desi in general sunt o zodie destul de fidela. Nu suporta sa te agati de ei, cum nu suporta nici sa fie criticati. Desi par indiferent si reci, le place sa se simta admirati, iubiti, alintati. Ignora-i si vor calca stramb cat ai zice peste.

Gemeni

Firi duale, Gemenii simt nevoia de provocare. Pot cadea usor in plasa celor care ii incanta cu perspective noi pentru viata lor. Uneori insala pentru ca sunt nemultumiti de propria viata, alteori pentru ca pur si simplu s-au plictisit.

Pesti

Pestii viseaza o iubire ca in filme. Asa ca atunci cand calca stramb o fac pentru ca li s-a promis acest lucru. Adora flirtul si intreaga perioada de cucerire. De altfel acesta este secretul sa-i pastrezi fideli. Nu-ti pierde interesul pentru un Peste, cucereste-l mereu cu atentia ta, cu dragostea ta si iubirea voastra va fi cu happy end, scrie kfetele.ro.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu