Evenimentul zilei

Dum12152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Se potrivesc în absolut tot! Iată care este CEL MAI COMPATIBIL CUPLU din zodiac

Se potrivesc în absolut tot! Iată care este CEL MAI COMPATIBIL CUPLU din zodiac

21 August 2016 - 
Foto: unica.ro Foto: unica.ro

Berbecul și Vărsătorul reprezintă cuplul cel mai compatibil din tot zodiacul. Aceste două semne astrale se potrivesc în absolut tot, dacă ținem cont de calitățile pe care le are fiecare sex al acestor zodii.

Nu va exista niciun moment de plictiseală între cei doi, nu cunosc semnificația cuvântului „rutină” și rămân interesanți unul pentru celălalt tot restul vieții.

Berbecul este o zodie masculină, de foc, activă, guvernată de planeta Marte, care stimulează energia fizică, virilitatea, dominația și curajul. Berbecul apreciază cu greu sentimentele celor din jur, fiind concentrat mai mult pe ale sale, scrie divahair.ro. Aici intervine Vărsătorul, care are misiunea cea mai importantă, aceea de a-i gâdila orgoliul și de a-l face pe Berbec să se simtă tot timpul la înălțime. La mijloc este vorba despre un echilibru tacit, pe care Vărsătorul se angajează să-l păstreze, tolerându-i aroganțele și vanitatea partenerului Berbec.

În același plan afectiv, Berbecul iubește intens, pasional și pentru totdeauna. Sunt printre cei mai fideli membri ai zodiacului, lucru înțeles foarte bine de Vărsător.

Sentimentele Vărsătorului sunt la fel de intense când își descoperă jumătatea. Are capacitatea de a analiza foarte clar care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații și este conștient că în cea cu Berbecul are parte numai de câștiguri din acest punct de vedere: simțul umorului foarte dezvoltat al amândurora îi ajută să depășească momentele grele, iar simțul unității, loialitatea, spiritul de aventură și, pe alocuri, comoditatea sunt trăsături care se regăsesc în proporție de 50-50 la acești doi nativi ai zodiacului.

Așadar, asprimea și, uneori, violența de care este capabil Berbecul în relație pot fi echilibrate perfect de calmul, candoarea, voioșia și prietenia Vărsătorului.

În plan intelectual, Berbecul și Vărsătorul formează, din nou, cuplul perfect. Fiind zodie predominant intelectuală, la fel ca  Vărsătorul, Berbecul este creativ, activ, tot timpul pus pe fapte mari. Vărsătorul, la rândul său, este marcat de imaginația creatoare, completându-i perfect aspirațiile Berbecului. Originalitatea, deschiderea către nou și nonconformismul Vărsătorului sunt aspecte care, din punct de vedere mental, intelectual, duc la o potrivire 100% a celor două zodii.

 

Lasă un comentariu