Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie HOROSCOP: Care sunt ele mai ghinioniste zodii în luna septembrie 2016

HOROSCOP: Care sunt ele mai ghinioniste zodii în luna septembrie 2016

24 August 2016 - 
Foto: perfecte.ro Foto: perfecte.ro

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Berbec

În această lună, nativii Berbec vor simți că ghinionul a dat peste ei. Nimic nu le va ieși așa cum vor, iar proiectele pe care le aveau în derulare nu se vor finaliza. Dar nu trebuie să-și piardă încrederea. Norocul va da peste ei în curând, scrie adevarul.ro.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Taur

Cei născuți sub semnul zodiacal Taur vor suferi o mare dezamăgire în această lună, care vine din partea partenerului de viață și care nu-i va plăcea deloc. Nu trebuie să creadă că are ghinion în dragoste, ci trebuie să aibă încredere că soarele va răsări și pe strada sa.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Leu

Nativii zodiei Leu se vor confrunta în luna septembrie cu mai multe evenimente neplăcute. Acestea sunt prezente la locul de muncă, dar și acasă, și vin din partea persoanelor de la care nu se așteaptă. Le vor face față și vor trece peste aceste situații cu brio.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Balanță

Într-o perioada complicată se vor afla și nativii Balanță. Ei trebuie să depășeasă toate situațiile neplăcute din viața lor cu capul sus și să nu pună la inimă ceea ce aud. Nu trebuie să se lase influențați din cei din jur, ci trebuie să aibă mai multă încredere în ei și în calitățile pe care le posedă.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Scorpion

Chiar dacă până acum a fost una dintre zodiile protejate, Scorpionii se vor confrunta luna aceasta cu situații stresante. Întorși din concediu, vor afla că la locul de muncă sunt prezente mai multe probleme, dintre care câteva îi implică direct. Sunt problemele neprevăzute peste care vor trece cu ușurință, deoarece se pricep foarte bine la ceea ce fac.

Zodiile ghinioniste ale lunii septembrie - Săgetător

De ghinion nu vor fi ocoliți nici cei născuți în Săgetător. Se vor confrunta cu probleme de sănătate, posibil și cu o intervenție chirurgicală sau necesitatea de a sta internați în spital. Vor trece ușor peste ele, deoarece sunt native optimiste și încrezătoare.

Lasă un comentariu