Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Care sunt zodiile care își găsesc ușor adevărata dragoste. Te afli și tu printre ele?

Care sunt zodiile care își găsesc ușor adevărata dragoste. Te afli și tu printre ele?

29 August 2016 - 
Foto: unica.ro Foto: unica.ro

Pești 

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt uneori acuzați de pasivitate și de un comportament delăsător. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Peștii sunt partenerii cei mai loiali, iar dacă ei sunt fericiți, nu au iau în considerare posibilitatea de a înșela. Aceștia își iubesc copiii și de aceea crearea unei familii sănătoase și unite este prioritatea principală în viață lor de zi cu zi. În plus, Peștii preferă să construiască o relație sănătoasă, de aceea își aleg un partener capabil să dețină controlul lucrurilor. 

Rac

Este un partener sensibil, ce-și dorește un trai bun și un cămin echilibrat. Are nevoie de multă afecțiune și recunoaștere din partea partenerului. Își poate întâlni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sărbători. Se poate căsători datorită familiei. Caută intimitatea și liniștea în căsnicie. Uneori există o legătură foarte puternică între partener și părinții săi, uneori partenerul ținând locul părinților. Da dovadă de lipsă de maturitate în timpul căsătoriei. În unele cazuri, nu se căsătorește sau o va face târziu, din cauza insistențelor familiei. Racul are o mare voluptate ce poate ieși la lumina încă din copilărie, o imaginație și sensibilitate cu totul deosebite, afectivitate maximă, toate puse în slujbă exprimării sentimentelor. Are nevoie de foarte multă iubire, potrivit a1.ro.

 

Lasă un comentariu