Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Cu ele nu te pui! Iată care sunt cele mai dure femei din zodiac

Cu ele nu te pui! Iată care sunt cele mai dure femei din zodiac

30 August 2016 - 
Foto: huff.ro Foto: huff.ro

1. FEMEIA CAPRICORN

Femeia Capricorn tace si face. Putem reformula: femeia Capricorn tace si te face. Nu incerca sa o superi chiar daca in aparenta este introvertita. Niciodata nu stii de unde sare iepurele, iar in cazul acestei native lucrurile pot fi atat de imprevizibile incat dor. Femeia Capricorn foloseste putine cuvinte, insa atunci cand le scoate pe gura au puterea unei sabii.

2. FEMEIA SCORPION

Femeia Scorpion mizeaza pe sarmul ei inegalabil si pe enigma. Ii place sa o faca pe misterioasa si isi ascunde foarte bine emotiile. Este dura deoarece te face sa crezi ca ai dreptate, insa se foloseste de bunavointa si credulitatea ta pentru a strange informatii pe care, la un moment dat, s-ar putea sa le foloseasca impotriva ta. Nimeni nu le poate opri cand isi propun ceva. Sunt imbatabile.

3. FEMEIA BERBEC

Cu femeia Berbec nu e de gluma aproape niciodata. Ea va stabili cand se glumeste, cand e momentul sa razi si sa te distrezi si cand trebuie sa abordezi o atitudine serioasa. Daca o calci pe coada, femeia Berbec poate fi de-a dreptul insuportabila si nu pentru ca este agresiva si vulcanica, ci pentru ca privirea ei impunge mai tare decat coarnele.

Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

4. FEMEIA BALANTA

Femeia nascuta in aceasta zodie poate fi extrem de dura, dar numai atunci cand i se submineaza autoritatea. Este, in general, ascultatoare si extrem de pasnica, insa atunci cand nu este luata in serios lucrurile se schimba radical. Nu e bine sa ii scoti in evidenta greselile sub nicio forma, iar daca tot vrei sa o faci, ar fi bine sa alegi o varianta cat mai diplomata posibil, scrie Huff.ro.

Lasă un comentariu