Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Nu le da inima niciodată! TOP 3 cei mai infideli bărbați din zodiac

Nu le da inima niciodată! TOP 3 cei mai infideli bărbați din zodiac

30 August 2016 - 

Unele zodii sunt mai predispuse sa insele decat altele. In continuare, va vom prezenta care sunt cei mai infideli barbati, in functie de zodie.

Locul 3: Barbatul Berbec

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt renumiti pentru infidelitatea lor. Acestia cedeaza poftelor trupesti fara a sta prea mult pe ganduri si sunt predispusi la aventuri de o noapte. Semn de foc, berbecul este cel mai impulsiv nativ al zodiacului. Berbecii au un ego puternic, care necesita atentie, tocmai din acest motiv vor cauta compania altor femei, mai ales daca partenera lor nu le ofera suficienta afectiune fizica.

Locul 2: Barbatul Varsator

Barbatul Varsator este instabil emotional si aproape deloc loial. Nu prea se gandeste la consecintele pe care le-ar putea avea actiunile sale si se arunca in aventuri fara sa isi puna prea multe intrebari. Insala atunci cand se plictiseste in relatia in care este si nu ii pasa prea tare daca este prins, intrucat se considera o fire care nu poate fi constransa.

Locul 1: Barbatul Sagetator 

Barbatul Sagetator este cel mai infidel din zodiac. Reprezentantii acestei zodii sunt adesea barbati insurati care reusesc sa duca o viata dubla. Ei au nevoie de multa aventura, atat in dormitor, cat si in viata in general. Sunt mereu in cautare de experiente noi si le este greu sa ia un angajament in serios, scrie teotrandafir.com.

Lasă un comentariu