Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Ce vor, de fapt, bărbaţii de la o femeie? Adevărul pe care nimeni nu ţi-l spune

Ce vor, de fapt, bărbaţii de la o femeie? Adevărul pe care nimeni nu ţi-l spune

31 August 2016 - 
Foto: elli.ro Foto: elli.ro

În primă fază, te gândești că tot ce vrea bărbatul de la o femeie este să fie frumoasă și să arate bine, însă aceste calități fizice nu sunt chiar ceea ce au ei nevoie.

De fapt, frumusețea, care, știm cu toții, este trecătoare, la fel ca și pielea fină și corpul ferm, iar, în cazul ăsta, bărbații rămân cu nimic, asta în cazul în care partenera de viață nu mai oferă și altceva. După mai multe statistici, s-a stabilit cam ce dorește cu adevărat un bărbat de la o femeie. Sunt câteva lucruri esențiale de care masculii țin cont și peste care nu trec, scrie elli.ro.

Este adevărat, frumusețea, tinerețea și un corp bine sculptat au rolul lor într-o relație, însă toate astea nu sunt totul. Bărbații caută femei pe care se pot baza, care să le fie alături, cu care să discute probleme, care să-i ajute să iasă din impas, mamele copiilor lor. O femeie trebuie să fie mereu îngrijită. Pentru bărbat este important ca femeia de lângă el să-și acorde credite, să fie curată, bine îmbrăcată (aici nu ne referim că trebuie să aibă haine de firmă, ci o ținută călcată și îngrijită), să aibă grijă de ea și astfel va avea și de el, dar și de copiii lor.

Femeia trebuie să fie stâlpul în casă. Bărbații caută femei puternice, femei curajoase, nu doamne după care să stai ore în șir la cumpărături, care se ridică din pat la 12 sau care mereu așteaptă ca alții să facă ceva pentru ele. Femeile se pot descurca și singure în anumite situații și cu cât știu să facă ma multe, cu atât câștigă mai multă încredere în ele.

Femeia, cea mai bună prietenă a bărbatului de lângă ea. Dacă știi cum să vorbești cu partenerul tău de viață, el îți ba spune toate problemele sale și vei vedea că încrederea lui în tine va crește tot mai mult. Femeia trebuie să fie confidenta bărbatului, să îi fie alături când are probleme, să-l asculte și să-l înțeleagă, dar, mai ales, să nu-l judece sau să-i facă reproșuri în momentele grele.

Poți cuceri un bărbat cu aceste sfaturi simple

Bărbații caută să stea lângă femei pozitive. Este adevărat, se întâmplă să întâmpini situații grele în viață, însă mereu trebuie să găsești forța de a depăși momentele dificile, însă asta nu doar pentru bărbatul de lângă tine, ci și pentru propria persoană.

Dragostea nu merge pe stomacul gol. Acum nu facem referire la bani, ci la mâncare. Trebuie să înveți să-i faci măcar câte o gustare din când în când. După serviciu, lipsiți de vlagă și chef de a ieși în oraș, bărbații simt nevoia unei mese calde acasă, în fața televizorului. Poți să-i mai gătești câteodată, va aprecia înzecit.

Femeia implicată în viața de familie înseamnă un real sprijin pentru bărbat. Partenerul de viață trebuie să știe că ești de cursă lungă. El vrea să fii prezentă și în situațiile grele, și în cele liniștite, cu mult soare. Astfel, un bărbat va ști mereu ce fel de persoană are alături, va conta mereu pe tine și vei fi considerată jumătatea lui.

Râzi cu gura până la urechi, face bine. Deși de multe ori ai tendința de a fi serioasă la prima întâlnire, bărbații preferă femeile destinse, care glumesc, zâmbesc mult și sunt amuzante. Femeile sunt mult mai gingașe atunci când pe față și se așterne zâmbetul.

Lasă un comentariu