Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Sănătate Psihologie Lucruri care demonstrează că iubitul tău te înșală

Lucruri care demonstrează că iubitul tău te înșală

31 August 2016 - 

O femeie își poate da seama că un bărbat o înșală prin faptul că rămâne peste program la muncă, are pete de ruj pe cămașă sau un miros nou pe haine.

Din fericire, există câteva caracteristici pe care un bărbat le are și care îl pot trăda că este genul care înșală.

    Nu-și respectă mama

Un bărbat care nu se comportă frumos cu mama sa, nu se va purta frumos nici cu soția sa.

    E narcisist

Un astfel de bărbat este de obicei genul care este empatic și tratează femeile ca pe obiecte pe care le poate folosi. Narcisitul nu se schimbă niciodată.

    Nu are încredere în el

Un bărbat care se plânge mereu că a albit, că s-a îngrășat sau că va fi dat afara de la serviciu va încerca să își crească încrederea în sine având o aventură. Până să ajungă acolo, ar trebui să-l încurajezi să-și urmeze visele și să evite să se mai compare cu alții.

    E vicios

Bea, fumează, se droghează, deci crede că poate face orice oricând doresc fără să dea socoteală nimănui. Chiar și să înșele.

    Flirtează

Poate ți se pare drăguț la început să îl vezi cum poate fermeca orice femeie din două – trei cuvinte. Dacă flirtează pană și cu sora sau mama ta nu mai e așa de fermecător, nu?

    Uită

Un bărbat care uită că trebuia să te scoată în oraș de ziua ta sau că voiai să vezi cu el un film, nu e un semn prea bun. Un bărbat care nu se preocupă de fericirea partenerei de viață, e un bărbat care se preocupă mai mult de fericirea sa.

    Se schimbă lucrurile în pat

Vrea să facă dragoste cu tine, dar nu mai e la fel de afectuos? Dacă îl confrunți,  îi spui ce te deranjează și el neagă ca s-ar fi întâmplat ceva probabil că te înșală, scrie kfetele.ro

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu